Folyamatautomatizálás (RPA) UiPath eszközzel képzés

Hogyan fejlesszünk szoftveres robotokat?

A hatékonyan automatizált folyamatok növelik a szervezet eredményességét és csökkentik a felesleges erőforrás-felhasználást. Megfelelő előkészítés és folyamatdefiníció esetén az RPA (Robotic Process Automation) megoldásoknak köszönhetően már az első évben megtérülés érhető el.

Milyen technológiák állnak jelenleg rendelkezésre? Hogyan lehet szoftveres robotokat fejleszteni? Mik a legfontosabb buktatók? Hogyan alkalmazzuk a UiPath megoldásait a gyakorlatban?

Képzésünket olyan fejlesztőknek, programozási alapismeretekkel  rendelkező kollégáknak ajánljuk, akik szeretnének képessé válni szoftveres robotok önálló fejlesztésére a UiPath megoldásaival. 

Program díja: 400.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes díj: 360.000 Ft + ÁFA/fő

Előfeltételek, keretek

A részvétel programozás alapismereteket, képzettséget igen, ám konkrét technológiai, programnyelv ismereteket nem igényel. Ennek oka, hogy a program során történő fejlesztési feladatok hatékony megvalósítása szempontjából a fejlesztői logika ismerete fontos. Amennyiben inkább a fejlesztés előkészítése érdekli, javasoljuk RPA előkészítési képzésünket.

3 napos programunkat a gyakorlatra fókuszálva állítottuk össze, mely során egy konkrét folyamathoz kapcsolódó robot fejlesztésén keresztül tapasztaljuk meg az eszköz gyakorlati alkalmazását. 

A program kihelyezett formában is megvalósulhat, mely esetben a megrendelő által javasolt saját folyamatát is feldolgozhatjuk. Igény esetén a programot követően on-the-job támogatással, konzultációkkal segítjük résztvevőinket. 

Előfeltételek és vizsgainformáció

A tanfolyam tematikája

A tanfolyam tematikája

RPA alapok

• Gyorstalpaló, közös nyelvezet kiépítése
• Mi az az RPA?
• Miben más az interface-ektől?
• Mi kell ahhoz, hogy nekiálljunk egy fejlesztésnek?
• Agilis RPA fejlesztés
• Technológiák

UiPath

• Robotok
• Licenszek
• Orchestrator
• Queue-k
• Studio
• Orchestrator bemutatás
• Queue-k készítése a folyamathoz – az adatgyűjtés és feldolgozás szétválasztása

Előkészítés

• Folyamat bemutatása
• Folyamatábra, specifikáció
• Megtérülés, árazás

Folyamatimplementálás, fejlesztés dojo jelleggel

• UiPath studio megismerése
• Studio elemek megismerése
• Folyamat konfiguráció

Praktikák a fenntartható fejlesztéshez

• Design rules
• Logolás
• Troubleshooting

Robot típusok

• Attended robotok
• Unattended robotok
• Robotok üzemeltetése

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első nap során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát az utolsó alkalmat követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

Akik minket választottak

A tanfolyam ára, ütemezése

A program egy intenzív, 3 napos gyakorlati fejlesztői képzés, ami során egy valós folyamathoz kapcsolódó robotot készítünk el. 

A csoport méretét a hatékony közös munka érdekében 3-5 főben határoztuk meg.

4, vagy több résztvevő esetén kérjük, az egyedi kedvezmények érvényesítése érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot!

*PMSZ tagoknak, kettő vagy több résztvevő együttes jelentkezése esetén, illetve magánszemélyeknek 10% kedvezményt biztosítunk! 4, vagy több résztvevő esetén egyedi ajánlat szerint további kedvezményeket ajánlunk, valamint a helyszín és ütemezés is rugalmasan alakítható!

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA – magabiztosak vagyunk programjaink minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első alkalom során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A tanfolyam árát program végén számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

Ár400.000 Ft + ÁFA
Kedvezményes ár360.000 Ft + ÁFA
Időpontok2020. május 4-6.

A tanfolyam ára, ütemezése

Ajánlatkérés, jelentkezés

Ajánlatkérési, jelentkezési feltételek

Az ajánlatkérés nem jelent kötelezettséget, ez csupán a kapcsolatfelvételt szolgálja, azonban a jelentkezésig nem áll módunkban a programra helyet fenntartani.

Jelentkezés esetén Jelentkező vállalja, hogy a program zárását követően a számla kézhezvételtől számított 8 naptári napon belül a részvételi díjat átutalással kifizeti. Amennyiben a programot megelőző 10 naptári napon belül a részvételt lemondja, úgy elfogadja, hogy a szállító a program díjának legfeljebb 30%-át kitevő lemondási díjat számlázhat ki. Ez alól abban az esetben felmentést kap a Jelentkező, ha a jelentkezést a következő meghirdetett időpontra halasztja. Amennyiben a program nem felel meg az igényeinek és ezt a program első napján jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit! A program díja tartalmazza a képzésen felhasznált anyagok, handoutok és a kapcsolódó terembérlet díját is.

Minden érdeklődővel és jelentkezővel 48 órán belül felvesszük a kapcsolatot.

""
1
Jelentkezés, érdeklődés - Folyamatautomatizálás és fejlesztés UiPAth eszközzel képzés
Kitöltés célja
Kedvezmények:

Kalkulált nettó ár: [ field10 * field5 ] Ft

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Fontos

Programunkat valós projektekben is bevált gyakorlatok mentén alakítottuk ki, mely gyakorlati támogatást és saját élményt nyújt agilis projektek hatékony megvalósítása során.
Projektmenedzsment ügyfelek
Folyamatosan mérjük teljesítményünket, résztvevőink 10-es skálán értékelik programjainkat, melyek százalékban kifejezett átlagos értékei az alábbiak.
Elégedettség 94%
Szakmai színvonal 95%
Tréner munkája 92%

Munkatársaink saját tapasztalattal rendelkeznek RPA felmérési és fejlesztési projektekkel kapcsolatban. Kereskedelmi, szolgáltató és gyártó cégeknél is sikerrel vezettünk be RPA megoldásokat.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot: 30/933 0231; info@promanconsulting.hu

7 érv mellettünk

Ikon
Csak kis csoportos workshopokat indítunk, 5 fős létszám felett a csoportot megosztjuk a tanulás hatékonyságának érdekében
PMI minősítés ikon
Minősített oktatók – trénereink nemzetközileg elismert minősítéssel és eszköztárral is rendelkeznek
Ikon
Csak a képzés után kell fizetnie: nem kell előleget fizetni, minden esetben a program lezárását követően számlázunk
Magánszemélyeknek, PMSZ tagoknak kedvezményeket adunk
Ikon
Elégedettségi garancia: magabiztosak vagyunk programjaink minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első alkalom során jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit
Ikon
Életszerűség: a program során az eszközöket és technikákat folyamat orientáltan, valós projektek feldolgozásával adjuk át
Ikon
Gyakorlati tapasztalat: tanácsadóink, trénereink nem a könyvekből tanulták a szakmát, RPA projekteket vezettek és robotokat fejlesztettek gyártó-, kereskedő- és szolgáltató szervezeteknél

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út. 29/b.