Folyamatautomatizálás (RPA) UiPath eszközzel képzés

Hogyan fejlesszünk szoftveres robotokat?

A hatékonyan automatizált folyamatok növelik a szervezet eredményességét és csökkentik a felesleges erőforrás-felhasználást. Megfelelő előkészítés és folyamatdefiníció esetén az RPA (Robotic Process Automation) megoldásoknak köszönhetően már az első évben megtérülés érhető el.

Milyen technológiák állnak jelenleg rendelkezésre? Hogyan lehet szoftveres robotokat fejleszteni? Mik a legfontosabb buktatók? Hogyan alkalmazzuk a UiPath megoldásait a gyakorlatban?

Képzésünket olyan fejlesztőknek, programozási alapismeretekkel  rendelkező kollégáknak ajánljuk, akik szeretnének képessé válni szoftveres robotok önálló fejlesztésére a UiPath megoldásaival. 

Program díja: 300.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes díj: 270.000 Ft + ÁFA/fő

Előfeltételek, keretek

A részvétel programozás alapismereteket, képzettséget igen, ám konkrét technológiai, programnyelv ismereteket nem igényel. Ennek oka, hogy a program során történő fejlesztési feladatok hatékony megvalósítása szempontjából a fejlesztői logika ismerete fontos. Amennyiben inkább a fejlesztés előkészítése érdekli, javasoljuk RPA előkészítési képzésünket.

3 napos programunkat a gyakorlatra fókuszálva állítottuk össze, mely során automatizálási problémák megoldásán keresztül tapasztalják meg a résztvevők az eszköz alkalmazását. 

A program kihelyezett formában is megvalósulhat, mely esetben a megrendelő által javasolt saját folyamatát is feldolgozhatjuk. Igény esetén a programot követően on-the-job támogatással, konzultációkkal segítjük résztvevőinket. 

Előfeltételek és vizsgainformáció

Szakértőnk

Dvorzsak Alex

Dvorzsák Alexander

Dvorzsák Alexander minősített UiPath fejlesztő és projektvezető. Az elmúlt években gyártó, nagykereskedelmi és szolgáltató szervezetek számára sikerrel fejlesztett és vezetett be UiPath technológián alapuló RPA megoldásokat. Agilis és RPA képzésein több száz fő vett részt.

A tanfolyam tematikája

A tanfolyam tematikája

RPA alapok

• Gyorstalpaló, közös nyelvezet kiépítése
• Mi az az RPA?
• Miben más az interface-ektől?
• Mi kell ahhoz, hogy nekiálljunk egy fejlesztésnek?
• Agilis RPA fejlesztés
• Technológiák

UiPath

• Robotok
• Licenszek
• Orchestrator
• Queue-k
• Studio
• Orchestrator bemutatás
• Queue-k készítése a folyamathoz – az adatgyűjtés és feldolgozás szétválasztása

Előkészítés

• Folyamat bemutatása
• Folyamatábra, specifikáció
• Megtérülés, árazás

Folyamatimplementálás, fejlesztés dojo jelleggel

• UiPath studio megismerése
• Studio elemek megismerése
• 15 darab gyakorlati példa automatizálása

Praktikák a fenntartható fejlesztéshez

• Design rules
• Logolás
• Troubleshooting

Robot típusok

• Attended robotok
• Unattended robotok
• Robotok üzemeltetése

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első nap során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát az utolsó alkalmat követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

Akik minket választottak

A tanfolyam ára, ütemezése

A program egy intenzív, 3 napos gyakorlati fejlesztői képzés, ami során egy valós folyamathoz kapcsolódó robotot készítünk el. 

A csoport méretét a hatékony közös munka érdekében 3-5 főben határoztuk meg.

4, vagy több résztvevő esetén kérjük, az egyedi kedvezmények érvényesítése érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot!

*PMSZ tagoknak, kettő vagy több résztvevő együttes jelentkezése esetén, illetve magánszemélyeknek 10% kedvezményt biztosítunk! 4, vagy több résztvevő esetén egyedi ajánlat szerint további kedvezményeket ajánlunk, valamint a helyszín és ütemezés is rugalmasan alakítható!

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA – magabiztosak vagyunk programjaink minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első alkalom során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A tanfolyam árát program végén számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

Ár300.000 Ft + ÁFA
Kedvezményes ár270.000 Ft + ÁFA
Időpontok2021. május 19-21. (tantermi)

A tanfolyam ára, ütemezése

Ajánlatkérés, jelentkezés

Ajánlatkérési, jelentkezési feltételek

Az ajánlatkérés nem jelent kötelezettséget, ez csupán a kapcsolatfelvételt szolgálja, azonban a jelentkezésig nem áll módunkban a programra helyet fenntartani.

Jelentkezés esetén Jelentkező vállalja, hogy a program zárását követően a számla kézhezvételtől számított 8 naptári napon belül a részvételi díjat átutalással kifizeti. Amennyiben a programot megelőző 10 naptári napon belül a részvételt lemondja, úgy elfogadja, hogy a szállító a program díjának legfeljebb 30%-át kitevő lemondási díjat számlázhat ki. Ez alól abban az esetben felmentést kap a Jelentkező, ha a jelentkezést a következő meghirdetett időpontra halasztja. Amennyiben a program nem felel meg az igényeinek és ezt a program első napján jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit! A program díja tartalmazza a képzésen felhasznált anyagok, handoutok és a kapcsolódó terembérlet díját is.

Minden érdeklődővel és jelentkezővel 48 órán belül felvesszük a kapcsolatot.

""
1
Jelentkezés, érdeklődés - Folyamatautomatizálás és fejlesztés UiPAth eszközzel képzés
Kitöltés célja
Kedvezmények:

Kalkulált nettó ár: [ field10 * field5 ] Ft

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Fontos

Programunkat valós projektekben is bevált gyakorlatok mentén alakítottuk ki, mely gyakorlati támogatást és saját élményt nyújt agilis projektek hatékony megvalósítása során.
Projektmenedzsment ügyfelek
Folyamatosan mérjük teljesítményünket, résztvevőink 10-es skálán értékelik programjainkat, melyek százalékban kifejezett átlagos értékei az alábbiak.
Elégedettség 95%
Szakmai színvonal 92%
Tréner munkája 92%

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot szakértőnkkel: 30/933 0231; dvorzsak.alexander@promanconsulting.hu

7 érv mellettünk

Ikon
Csak kis csoportos workshopokat indítunk, 5 fős létszám felett a csoportot megosztjuk a tanulás hatékonyságának érdekében
PMI minősítés ikon
Minősített oktatók – trénereink nemzetközileg elismert minősítéssel és eszköztárral is rendelkeznek
Ikon
Csak a képzés után kell fizetnie: nem kell előleget fizetni, minden esetben a program lezárását követően számlázunk
Magánszemélyeknek, PMSZ tagoknak kedvezményeket adunk
Ikon
Elégedettségi garancia: magabiztosak vagyunk programjaink minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első alkalom során jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit
Ikon
Életszerűség: a program során az eszközöket és technikákat folyamat orientáltan, valós projektek feldolgozásával adjuk át
Ikon
Gyakorlati tapasztalat: tanácsadóink, trénereink nem a könyvekből tanulták a szakmát, RPA projekteket vezettek és robotokat fejlesztettek gyártó-, kereskedő- és szolgáltató szervezeteknél

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út. 29/b.