ISO standardok szerinti vezető belső auditor program

Fejlessze és tartsa naprakészen belső auditori ismereteit!

Hogyan segíthetjük a sikeres ISO auditok elérését?

Az ISO irányítási rendszerek független auditokkal (minőség, környezetközpontú, információbiztonsági, munkabiztonsági, stb.), nemzetközi tanúsítványokkal igazolják hogy a szervezet egységes, szabályozott, szervezett, a követelményeknek megfelelő folyamatokkal működik. Egy jól felépített, működtetett rendszer nem csupán dokumentációt, hanem a dokumentált folyamatokkal összhangban működő, hatékony, eredményes szervezetet is jelent. Annak érdekében, hogy a tanúsítás megszerzésre és fenntartásra kerüljön, illetve hogy a rendszer folyamatosan fejlődjön, rendszeres, az ISO 19011 Irányítási rendszerek auditálásának irányelvei szerinti belső auditokra van szükség.

A program célja, hogy a résztvevők a tanúsítási rendszerkövetelményeket és a tanúsító szervezetek gyakorlatában elfogadott, változó lehetőségeket egyaránt középpontba állítva fejleszthessék belső és külső auditori gyakorlatukat elsősorban az ISO 9001 Minőségirányítási, ISO 27001 Információbiztonsági, ISO 14001 Környezetközpontú, ISO 45001 Munkabiztonsági rendszerek esetében.

ISO standardok szerinti vezető belső auditor program

(Online, távoktatásos formában is indítunk képzéseket digitális és videokonferencia eszközökkel!)

Szakértőink

Előfeltételek, keretek

A program célja, hogy a résztvevők az ISO 9001 minőségirányítási, ISO 27001 információbiztonsági, ISO 14001 környezetközpontú, ISO 45001 munkabiztonsági rendszerek és az ISO 19011 szabvány, útmutató irányítási rendszerek auditálásához irányelveknek megfelelő ismeretet, illetve gyakorlati eszközöket, jó gyakorlatokat szerezzenek, valamint hogy a tanúsítási követelményeket és a hatékony, eredményes auditálási elvárásokat összehangolva fejleszthessék vezető auditori gyakorlatukat.

A program egy napos (8 órás) időkeretben valósul meg, mely során a résztvevő munkatársak a saját meglévő szabályozó dokumentumaikon követhetik végig a követelményeket, a vezető auditori feladatok tervezett, ajánlott megoldásait, illetve kiscsoportos gyakorlatokban más szervezetek tapasztalatait megismerve, készíthetik elő saját belső auditjaikat.

A program kihelyezett formában is megvalósulhat, mely esetben a megrendelő által megfogalmazott igények mentén a tematikát testre szabjuk.

A képzés javasolt tematikája

ISO 9001 és 19001 követelmények

  • Az auditálás alapelvei
  • Az audit program irányítása
  • Egy audit végrehajtása

Auditorok felkészülése

  • Auditorok felkészültsége és értékelése
  • Ajánlott mellékletek – az előírások értelmezése

gyakorlati eszköztár

  • Auditori kommunikáció
  • Auditori kérdéstechnikák
  • Konfliktuskezelés
  • Auditori eszköztár

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első képzési blokk során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát a képzést követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!​

1118 Budapest,
Kelenhegyi út 29/b.

Ajánlatkérés

ISO standardok szerinti vezető belső auditor program

0 %
5/5

szakmai színvonal

0 %
5/5

elégedettség

0 %
5/5

megvalósítás

“Örülök hogy részt vettem a képzésen, sokat segített a rendszerkövetelmények gyakorlati értelmezésében!”

Fontos

Programunkat úgy alakítottuk ki, hogy a résztvevők képessé váljanak hatékony belső auditok végrehajtására és a követelmények értelmezésére.

10 érv mellettünk

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út 29/b.
tel.: +36 20 912 0149
mail: info@promanconsulting.hu