Kik vagyunk?

Csapatunk

Legyen szó akár projekt-, vagy projekt-portfólió menedzsment folyamatok, projektirodák kialakításáról, vagy agilis irányzatok bevezetéséről, agilis transzformációkról, projektek vezetéséről vagy támogatásáról, képzési vagy tanácsadási projektekről, vagy akár folyamatfejlesztésről, célunk hogy ügyfeleink számára magas, kimutatható értéket szállítsunk. Munkáink során a megrendelővel minden esetben szorosan együttműködünk és egy vegyes csapattal közösen találjuk ki a megfelelő megoldást. Kerüljük a fióktanulmányok készítését és minden esetben gyakorlatias, a való életben is működő megoldások szállítására törekszünk.

ProMan Consulting team

Bár sok képzési és tréning programot valósítunk meg, szeretnénk elkerülni, hogy “trénercégként” tekintsenek ránk. Hiszünk abban, hogy a képzési és tanácsadási tapasztalatok vegyes alkalmazása vezet igazán eredményre, hiszen tanácsadási munkáink során is több szerepben kell helyt állnunk, illetve a trénerként is akkor lehetünk hitelesek ha “műveljük is a szakmát”.

Tanácsadóink, trénereink ACC, CAPM, PMP, PMI-PBA, PMI-ACP, DASSM, PSPO, PSM, SAFe, CISM és ISO auditori minősítésekkel is rendelkeznek, melyek jól szemléltetik, hogy tradicionális projektek vezetésében, agilis irányzatok alkalmazásában, üzleti elemzés, coaching, folyamatfejlesztés és információbiztonság területen is komoly tapasztalattal rendelkezünk.

Czimbalmos Zsolt

Czimbalmos Zsolt, PMP, ACP, PMI-PBA, DASSM
vezető tanácsadó, ügyvezető

Zsolt 15 éve foglalkozik projektekkel. Ez idő alatt több tucat szervezet projektmenedzsment érettségét fejlesztette, alakított ki projekt-, program- és portfolió menedzsment folyamatokat, projektirodákat, fejlesztette szervezetek project governance folyamatait és azok kapcsolódó elemeit, vezetett és támogatott hagyományos és agilis projekteket és transzformációkat, támogatott csapatokat tanácsadóként, projektvezetőként, valamint product ownerként is. Fő fókusza a szervezetek, csapatok és egyének fejlesztése projektmenedzsment területen a hagyományos irányzatoktól az agilis irányokig bezárólag. PMI vizsgafelkészítőin az elmúlt években több száz fő vett részt, akik kiemelkedően magas, 90% feletti sikeraránnyal vették az akadályokat.

VÉGH domonkos, PMP
vezető tanácsadó, Partner

Domonkos szervezetfejlesztési, tanácsadási projektek vezetésével és képzési programok megvalósításával foglalkozik.  Domonkos az elmúlt évek során közép- és nagyvállalati környezetben vezetett szervezeti projektérettség-növelést, projektiroda (PMO) kialakítást, projektmódszertan-fejlesztést és üzleti folyamatokat érintő projekteket, támogatta integrált IT projektmenedzsment eszközök bevezetését. CAPM, PMP minősítéseinek és minősített PMI tréner státuszának megszerzését követően CAPM és PMP vizsgafelkészítő, egyedi igények mentén összeállított projektmenedzsment, valamint üzleti elemző programokat tart, melyben több, mint 13 éves előadói tapasztalata segíti.

Pétercsák Réka

Pétercsák Réka, ACC, PSPO, PSM, Certified SAFe Program Consultant
Vezető tanácsadó, agilis coach

Réka agilis és hagyományos csapatok fejlesztésével, kapcsolódó egyéni kompetencia fejlesztéssel, Scrum Master feladatok ellátásával, egyéni és csoportos coaching, valamint szervezetfejlesztési feladatok támogatásával segíti ügyfeleinket. Réka hazai tanulmányai után Írországban élt és tanult, PhD kutatása jelenleg is folyamatban van. Korábban digitális és okosváros fejlesztési projekteken, agilis csapatok támogatásával foglalkozott. SAFe minősített szakértőként Scaled Agile Framework tréningek és gyakorlati bevezetés és fókuszai közé tartozik.

Czimbalmos Béla

Czimbalmos Béla
vezető tanácsadó

Béla közel 25 éves tanácsadói és tréneri tapasztalattal rendelkezik, mely idő alatt szervezeti folyamatok fejlesztésében, különböző ISO alapú rendszerek auditálásában és építésében, valamint projektmenedzsment programok megvalósításában szerzett nagy gyakorlatot. A legnagyobb hazai tanúsító szervezetek auditoraként jól ismeri a rendszerek tanúsításával kapcsolatos elvárásokat, illetve az ISO 9001, 27001, 14001 és IATF rendszerépítések során is törekszik a gyakorlatias megoldásokra és a folyamatok fejlesztésére.

Szendi-Joó János

Szendi-joó jános, CISM
vezető tanácsadó

János informatikai területen működő vállalatok területi és szolgáltatási vezetőjeként szerzett gyakorlati tapasztalatot, melyek során minőségirányítási, információbiztonsági és projektvezetési feladatokat is ellátott. Nevéhez fűződik több tucat szervezet GDPR megfelelésének kialakítása, információbiztonsági szabályozása, auditálása, valamint jellemzően informatikai projektek vezetése is. ITIL, és Certified Information Security Manager minősítésekkel, valamint komoly folyamatoptimalizálási tapasztalattal is rendelkezik. Fő fókusza cégünknél a GDPR, információbiztonság, valamint folyamatoptimalizálás területek és informatikai projektek vezetése.

Vései Viktor

Vései Viktor, PSM, PSPO
vezető tanácsadó, agilis coach

Viktor banki környezetben indult agilis transzformáción keresztül tapasztalta meg saját bőrén az átalakulás előnyeit és hátrányait, ez idő alatt Scrum Masterként, majd később agilis coachként támogatta a csapatokat, illetve a szervezeti átalakulást. A ProMan csapatában elsősorban agilis és digitalizációs átalakulásokkal, agilis csapatok támogatásával, szerepköri, Scrum és Kanban képzések megvalósításával foglalkozik. Coaching ismeretei és tapasztalatai segítségével gyakaran támogat vezetőket átalakulások és nagyobb szervezeti változások során.

Szenkovits-Varró Orsolya, CAPM
tanácsadó

Orsolya projektmenedzsment képzések és CAPM vizsgafelkészítő képzések tartásával valamint, folyamat- és működésfejlesztési projektek vezetésével, támogatásával foglalkozik. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte, ahol okleveles közgazdász vezetés és szervezés szakon végzettséget szerzett. Informatika, gyártás-technológia és Big4 tanácsadói szektorokban is több év tapasztalattal rendelkezik.

Kecskés Csaba
tanácsadó

Csaba tanulmányait a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Kiberbiztonság mesterszakán végezte. Fő fókusza integrált ISO 9001 minőség- és ISO 27001 információbiztonsági irányítási rendszerek bevezetése, folyamatok fejlesztése, valamint információ- és adatvédelmi projektek vezetése, támogatása. A szakmai tanácsadás, projektvezetés mellett tréningek, oktatások és folyamat-, illetve rendszerauditok megvalósításában is aktív szerepet tölt be. 

Ulicska Áron, PSM
Tréner, tanácsadó

Áron az ELTE munka-és szervezetpszichológia mesterszakán végzett, majd ezt követően szervezetfejlesztőként dolgozott, jelenleg Scrum Master feladatok ellátásával, illetve agilis és készségfejlesztő képzések tervezésével és megvalósításával foglalkozik. Ügyfeleink nagy megelégedésére rendszeresen támogat agilis (pilot)csapatokat, mely keretén belül az agilis munkamódszerek bevezetése, az önszerveződés, az agilis szemlélet és az együttműködés fejlesztése valósul meg. 

Tolga Kombak PST

Tolga Kombak, PST
tanácsadó, agilis coach

Tolga tréner, agilis coach és tanácsadó, aki 16 éves szoftverfejlesztési tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szektorban. Az elmúlt évtizedben agilis csapatok képzésével, coachingjával foglalkozott. Számos vállalat agilis átalakításában vállalt szerepet a kis-közepes vállalkozásoktól a több mint 10 000 fős nagyvállalatokig, támogatva a vezetést, az agilis vezetők képzését és a csapatszintű agilis munkamódszerek alkalmazását. Tagja az Agile Turkey szervezeti bizottságának, egyike a világ 300 Scrum.org Professional Scrum Trainernek, és a három törökországi oktatónak, emellett ICAgile akkreditált tréner. 2022 óta az ACM Agile és a ProMan Consulting Kft. szorosan együttműködve támogatják a szervezetek agilitásának fejlesztését és az agilis átalakulásokat.

SINAN ÖKEK
TANÁCSADÓ, AGILIS COACH

Sinan tréner, tanácsadó, vezetői coach és előadó, 14 éves multinacionális tapasztalattal rendelkezik a marketing, az értékesítés, a pénzügyek és a key account management területén. 2019-ben csatlakozott az ACM Agile-hoz, fő fókuszai agilis képzések és agilis csapatcoachingok. Vezetői csapatokkal együttműködve eddig több mint 10 vállalatnak segített a szervezeti átalakulásban, valamint több mint 100 agilis csapatnak a fejlődésben. Számos Scrum.org, Kanban University, IC Agile és Scrum Alliance agilis minősítéssel rendelkezik. Jelenleg a Sabancı University oktatója, ahol Agilis transzformáció kurzusokat tart. Sinan mindezek mellett a Co-Active Training Institute (CTI) keretében tanúsított Co-Active Coach is. 2022 óta az ACM Agile és a ProMan Consulting Kft. szorosan együttműködve támogatják a szervezetek agilitásának fejlesztését és az agilis átalakulásokat.

Caner Çınar

Caner Çınar
tanácsadó, agilis coach

Caner több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik, többek között az üzleti stratégia, az ügyfélelégedettség, az értékláncok, valamint a változás- és átalakulás menedzsment területén. Komoly tapasztalatot szerzett pénzügy, technológia, távközlés, kiskereskedelem, energia és logisztika iparágakban is. Korábban mérnöki háttérrel a Dışbank, az Andersen, a Deloitte, a Peppers & Rogers Group, a TEB (BNP Paribas JV) és a Korn Ferry cégeknél is dolgozott. Caner fő fókusza jelenleg a szervezetek agilis átalakulásának támogatása, segít a testre szabott, a vállalati szintű mozgatórugókkal és az iparági dinamikával összhangban lévő agilis gyakorlatok és megoldások kialakításában és bevezetésében. 2022 óta az ACM Agile és a ProMan Consulting Kft. szorosan együttműködve támogatják a szervezetek agilitásának fejlesztését és az agilis átalakulásokat.