Kik vagyunk?

Csapatunk

Legyen szó akár projekt-, vagy projekt-portfólió menedzsment folyamatok, projektirodák kialakításáról, vagy agilis irányzatok bevezetéséről, agilis transzformációkról, projektek vezetéséről vagy támogatásáról, képzési vagy tanácsadási projektekről, vagy akár folyamatfejlesztésről, célunk hogy ügyfeleink számára magas, kimutatható értéket szállítsunk. Munkáink során a megrendelővel minden esetben szorosan együttműködünk és egy vegyes csapattal közösen találjuk ki a megfelelő megoldást. Kerüljük a fióktanulmányok készítését és minden esetben gyakorlatias, a való életben is működő megoldások szállítására törekszünk.

ProMan Consulting team

Bár sok képzési és tréning programot valósítunk meg, szeretnénk elkerülni, hogy “trénercégként” tekintsenek ránk. Hiszünk abban, hogy a képzési és tanácsadási tapasztalatok vegyes alkalmazása vezet igazán eredményre, hiszen tanácsadási munkáink során is több szerepben kell helyt állnunk, illetve a trénerként is akkor lehetünk hitelesek ha “műveljük is a szakmát”.

Tanácsadóink, trénereink ACC, CAPM, PMP, PMI-PBA, PMI-ACP, DASSM, PSPO, PSM, SAFe, CISM és ISO auditori minősítésekkel is rendelkeznek, melyek jól szemléltetik, hogy tradicionális projektek vezetésében, agilis irányzatok alkalmazásában, üzleti elemzés, coaching, folyamatfejlesztés és információbiztonság területen is komoly tapasztalattal rendelkezünk.

Czimbalmos Zsolt

Czimbalmos Zsolt, PMP, ACP, PMI-PBA, DASSM
vezető tanácsadó, ügyvezető

Zsolt 15 éve foglalkozik projektekkel. Ez idő alatt több tucat szervezet projektmenedzsment érettségét fejlesztette, alakított ki projekt-, program- és portfolió menedzsment folyamatokat, projektirodákat, fejlesztette szervezetek project governance folyamatait és azok kapcsolódó elemeit, vezetett és támogatott hagyományos és agilis projekteket és transzformációkat, támogatott csapatokat tanácsadóként, projektvezetőként, valamint product ownerként is. Fő fókusza a szervezetek, csapatok és egyének fejlesztése projektmenedzsment területen a hagyományos irányzatoktól az agilis irányokig bezárólag. PMI vizsgafelkészítőin az elmúlt években több száz fő vett részt, akik kiemelkedően magas, 90% feletti sikeraránnyal vették az akadályokat.

Czimbalmos Béla

Czimbalmos Béla
vezető tanácsadó

Béla közel 25 éves tanácsadói és tréneri tapasztalattal rendelkezik, mely idő alatt szervezeti folyamatok fejlesztésében, különböző ISO alapú rendszerek auditálásában és építésében, valamint projektmenedzsment programok megvalósításában szerzett nagy gyakorlatot. A legnagyobb hazai tanúsító szervezetek auditoraként jól ismeri a rendszerek tanúsításával kapcsolatos elvárásokat, illetve az ISO 9001, 27001, 14001 és IATF rendszerépítések során is törekszik a gyakorlatias megoldásokra és a folyamatok fejlesztésére.

Dvorzsák Alexander

dvorzsák alexander, PSM II, PSPO, PMI-DASSM
vezető tanácsadó, Partner

Alex komoly C++, SQL, Java fejlesztői tapasztalattal rendelkezik, mely mellett multinacionális cégnél szerzett technical team leader, product owner, scrum master és agilis coach tapasztalatot. Az elmúlt években 100 fős fejlesztői csapatot támogatott product ownerként, illetve fejlesztette agilis csapatok működését is, valamint vezetett és támogatott agilis transzformációkat is. Alex 2021-ben elsőként szerezte meg a PMI Disciplined Agile Scnior Scrum Master (DASSM) minősítését. Fő fókusza a ProMan Consulting Kft. keretein belül agilis képzési programok tartása, workshopok facilitálása, valamint agilis csapatok coachingja és szervezeti transzformációk  támogatása.

VÉGH domonkos, PMP
vezető tanácsadó, Partner

Domonkos szervezetfejlesztési, tanácsadási projektek vezetésével és képzési programok megvalósításával foglalkozik.  Domonkos az elmúlt évek során közép- és nagyvállalati környezetben vezetett szervezeti projektérettség-növelést, projektiroda (PMO) kialakítást, projektmódszertan-fejlesztést és üzleti folyamatokat érintő projekteket, támogatta integrált IT projektmenedzsment eszközök bevezetését. CAPM, PMP minősítéseinek és minősített PMI tréner státuszának megszerzését követően CAPM és PMP vizsgafelkészítő, egyedi igények mentén összeállított projektmenedzsment, valamint üzleti elemző programokat tart, melyben több, mint 13 éves előadói tapasztalata segíti.

Szendi-Joó János

Szendi-joó jános, CISM
vezető tanácsadó

János informatikai területen működő vállalatok területi és szolgáltatási vezetőjeként szerzett gyakorlati tapasztalatot, melyek során minőségirányítási, információbiztonsági és projektvezetési feladatokat is ellátott. Nevéhez fűződik több tucat szervezet GDPR megfelelésének kialakítása, információbiztonsági szabályozása, auditálása, valamint jellemzően informatikai projektek vezetése is. ITIL, és Certified Information Security Manager minősítésekkel, valamint komoly folyamatoptimalizálási tapasztalattal is rendelkezik. Fő fókusza cégünknél a GDPR, információbiztonság, valamint folyamatoptimalizálás területek és informatikai projektek vezetése.

Pétercsák Réka

Pétercsák Réka, ACC, PSPO, PSM, Certified SAFe Program Consultant
Vezető tanácsadó

Réka agilis és hagyományos csapatok fejlesztésével, kapcsolódó egyéni kompetencia fejlesztéssel, Scrum Master feladatok ellátásával, egyéni és csoportos coaching, valamint szervezetfejlesztési feladatok támogatásával segíti ügyfeleinket. Réka hazai tanulmányai után Írországban élt és tanult, PhD kutatása jelenleg is folyamatban van. Korábban digitális és okosváros fejlesztési projekteken, agilis csapatok támogatásával foglalkozott. SAFe minősített szakértőként Scaled Agile Framework tréningek és gyakorlati bevezetés és fókuszai közé tartozik.

Szenkovits-Varró Orsolya

Szenkovits-Varró Orsolya, CAPM
tanácsadó

Orsolya projektmenedzsment képzések és CAPM vizsgafelkészítő képzések tartásával valamint, folyamat- és működésfejlesztési projektek vezetésével, támogatásával foglalkozik. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte, ahol okleveles közgazdász vezetés és szervezés szakon végzettséget szerzett. Informatika, gyártás-technológia és Big4 tanácsadói szektorokban is több év tapasztalattal rendelkezik.

Kecskés Csaba

Kecskés Csaba
tanácsadó

Csaba tanulmányait a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Kiberbiztonság mesterszakán végezte. Fő fókusza integrált ISO 9001 minőség- és ISO 27001 információbiztonsági irányítási rendszerek bevezetése, folyamatok fejlesztése, valamint információ- és adatvédelmi projektek vezetése, támogatása. A szakmai tanácsadás, projektvezetés mellett tréningek, oktatások és folyamat-, illetve rendszerauditok megvalósításában is aktív szerepet tölt be.