ISO 9001 Minőségirányítási, integrált irányítási rendszer vezető program

Fejlessze és tartsa kézben ISO alapú folyamatait!

Hogyan fejlesszük és tartsuk kézben ISO alapú folyamatainkat?

Az ISO irányítási rendszerek (minőség, környezetközpontú, információbiztonsági, munkabiztonsági stb.), nemzetközi tanúsítványokkal igazolják hogy a szervezet egységes, szabályozott, szervezett, a követelményeknek megfelelő folyamatokkal működik. Egy jól felépített, működtetett rendszer nem csupán dokumentációt, hanem a dokumentált folyamatokkal összhangban működő, hatékony, eredményes szervezetet is jelent.

Egy ilyen rendszer működtetésében kiemelt szerepet kap az irányítási rendszer vezető. Az ISO 9001 minőségirányítási, integrált irányítási rendszer vezető programunkat ajánljuk olyan vezetőknek, akik a tanúsítási követelményeket és a tanúsító szervezetek gyakorlatában elfogadott, változó lehetőségeket egyaránt középpontba állítva fejleszthessék irányítási rendszer vezetői gyakorlatukat, elsősorban az ISO 9001 minőségirányítási, ISO 27001 információbiztonsági, ISO 14001 környezetközpontú, ISO 45001 munkabiztonsági rendszerek esetében.

ISO 9001 Minőségirányítási, integrált irányítási rendszer vezető program

(Online, távoktatásos formában is indítunk képzéseket digitális és videokonferencia eszközökkel!)

Szakértőink

Előfeltételek, keretek

A program célja, hogy a résztvevők elsősorban az ISO 9001 minőségirányítási, ISO 27001 információbiztonsági, ISO 14001 környezetközpontú, ISO 45001 munkabiztonsági rendszerekre vonatkozó, megfelelő ismeretet, illetve a minőségirányítási vezetői szerepkörökben elvárható készségeket, képességeket szerezzenek. Cél továbbá, hogy a résztvevők a tanúsítási követelményeket és a napi működés hatékony, eredményes működtetését egyaránt középpontba állítva fejleszthessék napi minőségirányítási vezetői gyakorlatukat.

A jelentkezés előfeltétele a ProMan Consulting Kft. ISO standardok szerinti vezető belső auditori programján való részvétel.

A program során a résztvevő munkatársak a saját meglévő szabályozó dokumentumaikon követhetik végig a követelményeket, a jövőbeli rendszerfejlesztés tervezett, ajánlott feladatait, kiscsoportos gyakorlatokban más szervezetek tapasztalatait megismerve, készíthetik el saját fejlesztési tervüket.

A képzési program dokumentumait, tematika, előadások, gyakorlatok leírása, mellékletek, elektronikusan, szerkeszthető formában kerülnek átadásra.

A képzés javasolt tematikája

ISO rendszer követelmények

 • Szervezet környezete
 • Vezetői szerepvállalás
 • Minőségirányítási rendszer tervezése
 • Minőségirányítási rendszert támogató tevékenységek

ISO rendszerek működtetése

 • Működés, működtetés
 • Teljesítményértékelés
 • Fejlesztés
 • Ajánlott mellékletek – az előírások értelmezése

Készség és képesség fejlesztés

 • A személyiségekben lévő különbségek, mint erőforrások használata
 • Projektszervezetek, virtuális és formális projektiroda
 • Minőségirányítási vezetői team
 • Folyamatmenedzsment módszertana, menedzselése
 • Kockázatkezelés módszertana, menedzselése

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első képzési blokk során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát a képzést követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!​

1118 Budapest,
Kelenhegyi út 29/b.

Ajánlatkérés

ISO 9001 Minőségirányítási, integrált irányítási rendszer vezető program

0 %
5/5

szakmai színvonal

0 %
5/5

elégedettség

0 %
5/5

megvalósítás

“Minőségirányítási vezetőként sokat segített a program, köszönöm a gyakorlatias képzést, örülök hogy itt lehettem.”

Fontos

Programunkat úgy alakítottuk ki, hogy a résztvevők képessé váljanak saját ISO alapú rendszereik működtetésére és fejlesztésére.

10 érv mellettünk

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út 29/b.
tel.: +36 20 912 0149
mail: info@promanconsulting.hu