ISO standardok szerinti vezető belső auditor program

Az ISO irányítási rendszerek független auditokkal (minőség, környezetközpontú, információbiztonsági, munkabiztonsági, stb.), nemzetközi tanúsítványokkal igazolják hogy a szervezet egységes, szabályozott, szervezett, a követelményeknek megfelelő folyamatokkal működik. Egy jól felépített, működtetett rendszer nem csupán dokumentációt, hanem a dokumentált folyamatokkal összhangban működő, hatékony, eredményes szervezetet is jelent. Annak érdekében, hogy a tanúsítás megszerzésre és fenntartásra kerüljön, illetve hogy a rendszer folyamatosan fejlődjön, rendszeres, az ISO 19011 Irányítási rendszerek auditálásának irányelvei szerinti belső auditokra van szükség.

A program célja, hogy a résztvevők a tanúsítási rendszerkövetelményeket és a tanúsító szervezetek gyakorlatában elfogadott, változó lehetőségeket egyaránt középpontba állítva fejleszthessék belső és külső auditori gyakorlatukat elsősorban az ISO 9001 Minőségirányítási, ISO 27001 Információbiztonsági, ISO 14001 Környezetközpontú, ISO 45001 Munkabiztonsági rendszerek esetében.

Előfeltételek, keretek

A program célja, hogy a résztvevők az ISO 9001 minőségirányítási, ISO 27001 információbiztonsági, ISO 14001 környezetközpontú, ISO 45001 munkabiztonsági rendszerek és az ISO 19011 szabvány, útmutató irányítási rendszerek auditálásához irányelveknek megfelelő ismeretet, illetve gyakorlati eszközöket, jó gyakorlatokat szerezzenek, valamint hogy a tanúsítási követelményeket és a hatékony, eredményes auditálási elvárásokat összehangolva fejleszthessék vezető auditori gyakorlatukat.

A program egy napos (8 órás) időkeretben valósul meg, mely során a résztvevő munkatársak a saját meglévő szabályozó dokumentumaikon követhetik végig a követelményeket, a vezető auditori feladatok tervezett, ajánlott megoldásait, illetve kiscsoportos gyakorlatokban más szervezetek tapasztalatait megismerve, készíthetik elő saját belső auditjaikat.

A program kihelyezett formában is megvalósulhat, mely esetben a megrendelő által megfogalmazott igények mentén a tematikát testre szabjuk.

Előfeltételek és vizsgainformáció

A tanfolyam tematikája

ISO9001 képzés

ISO 9001 és 19011 követelmények

  • Az auditálás alapelvei
  • Az audit program irányítása
  • Egy audit végrehajtása
  • Auditorok felkészültsége és értékelése
  • Ajánlott mellékletek – az előírások értelmezése

Gyakorlati eszköztár

  • Auditori kommunikáció
  • Auditori kérdéstechnikák
  • Konfliktuskezelés
  • Auditori eszköztár

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első nap során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát az utolsó alkalmat követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

Akik minket választottak

A tanfolyam ára, ütemezése

A program egy intenzív, 1 napos (8 óra) tréning és workshop elemeken alapuló program, ami során a résztvevő munkatársak a saját meglévő szabályozó dokumentumaikon követhetik végig a követelményeket, a vezető auditori feladatok tervezett, ajánlott megoldásait, valamint kiscsoportos gyakorlatokban más szervezetek tapasztalatait megismerve, készíthetik el saját belső audit tervüket.

A csoport méretét a hatékony közös munka érdekében 4-9 főben határoztuk meg.

4, vagy több résztvevő esetén kérjük, az egyedi kedvezmények érvényesítése érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot!
Ár48.000 Ft + ÁFA
Időpontok2021. május 19. (tantermi)

A tanfolyam ára, ütemezése

Ajánlatkérés, jelentkezés

Ajánlatkérési, jelentkezési feltételek

Az ajánlatkérés nem jelent kötelezettséget, ez csupán a kapcsolatfelvételt szolgálja, azonban a jelentkezésig nem áll módunkban a programra helyet fenntartani.

Jelentkezés esetén Jelentkező vállalja, hogy a program zárását követően a számla kézhezvételtől számított 8 naptári napon belül a részvételi díjat átutalással kifizeti. Amennyiben a programot megelőző 10 naptári napon belül a részvételt lemondja, úgy elfogadja, hogy a szállító a program díjának legfeljebb 30%-át kitevő lemondási díjat számlázhat ki. Ez alól abban az esetben felmentést kap a Jelentkező, ha a jelentkezést a következő meghirdetett időpontra halasztja. A program díja tartalmazza a képzésen felhasznált anyagok, handoutok és a kapcsolódó terembérlet díját is.

Minden érdeklődővel és jelentkezővel 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot.

[]
1
Jelentkezés, érdeklődés - ISO standardok szerinti vezető belső auditor program
Kitöltés célja:

Kalkulált nettó ár: [ field5 * 48000 ] Ft

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Fontos

Programunkat valós projektekben is bevált gyakorlatok mentén alakítottuk ki, mely gyakorlati támogatást és saját élményt nyújt agilis projektek hatékony megvalósítása során.
Projektmenedzsment ügyfelek
Folyamatosan mérjük teljesítményünket, résztvevőink 10-es skálán értékelik programjainkat, melyek százalékban kifejezett átlagos értékei az alábbiak.
Elégedettség 94%
Szakmai színvonal 95%
Tréner munkája 92%

TÜV Cert vezető auditor minősítéssel rendelkező kollégánk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik ISO rendszerépítés és minőségirányítási auditok terén, melynek köszönhetően az aktuális törvényi követelményeket és a tanúsító szervezetek elvárásait is ismeri.

Kérdése van? Vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot:

20/912 0149; info@promanconsulting.hu

7 érv mellettünk

Ikon
Csak kis csoportos workshopokat indítunk,  a csoportot megosztjuk a tanulás hatékonyságának érdekében
PMI minősítés ikon
Minősített oktatók – trénereink nemzetközileg elismert minősítéssel és eszköztárral is rendelkeznek
Ikon
Csak a képzés után kell fizetnie: nem kell előleget fizetni, minden esetben a program lezárását követően számlázunk
Ikon
Életszerűség: a program során az eszközöket és technikákat folyamat orientáltan, valós esetek feldolgozásával adjuk át
Ikon
Gyakorlati tapasztalat: tanácsadóink, trénereink valós rendszerépítési projekteket támogattak, vezettek, illetve rendszeresen tartanak auditokat

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út. 29/b.