Folyamatautomatizálási (RPA) projektek előkészítése képzés

Hogyan készítsük elő a robotok fejlesztését?

A hatékonyan automatizált folyamatok növelik a szervezet eredményességét és csökkentik a felesleges erőforrásfelhasználást. Megfelelő előkészítés és folyamatdefiníció esetén az RPA (Robotic Process Automation) megoldásoknak köszönhetően már az első évben megtérülés érhető el.

Mely folyamatlépések lehetnek alkalmasak automatizálásra? Milyen megtérülés érhető el adott lépések robotizálásával? Milyen információk, döntések szükségesek ahhoz, hogy a fejlesztés sikeres lehessen? Milyen szintű előzetes felmérésre, folyamatoptimalizációra van szükség? Milyen eszközökkel valósíthatjuk meg ezeket?

Képzésünket olyan projektvezetőknek, üzleti elemzőknek, folyamatgazdáknak és -menedzsereknek ajánljuk, akik szoftveres robotok bevezetését tervezik, de még nem tudják, hogyan vágjanak bele, illetve olyan csapatoknak, akik úgy érzik még nem alakult ki az a szemlélet, amivel felismerhetik az RPA-ban rejlő számtalan lehetőséget.

Program díja: 200.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes díj: 180.000 Ft + ÁFA/fő

Előfeltételek, keretek

A program előzetes ismereteket, képzettséget nem igényel, ám előny ha a jelentkezők már találkoztak folyamat újraszervezési feladatokkal.

2 napos programunkat a gyakorlatra fókuszálva állítottuk össze, mely az elméleti elemeket egy esettanulmány (konkrét folyamatautomatizálási lehetőség) feldolgozásával tapasztaljuk meg a gyakorlatban. 

A program kihelyezett formában is megvalósulhat, mely esetben a megrendelő által javasolt saját folyamatát is feldolgozhatjuk.

Előfeltételek és vizsgainformáció

Szakértőink

Dvorzsak Alex

Dvorzsák Alexander

Dvorzsák Alexander minősített UiPath fejlesztő és projektvezető. Az elmúlt években gyártó, nagykereskedelmi és szolgáltató szervezetek számára sikerrel fejlesztett és vezetett be UiPath technológián alapuló RPA megoldásokat.

Végh Domonkos

Végh Domonkos

Végh Domonkos minősített UiPath projektvezető és üzleti elemző. Az elmúlt években több RPA projekthez kötődő folyamatfelmérés, optimalizáció és előkészítés is nevéhez köthető. Projektmenedzsment és RPA képzésein több száz fő vett részt.

A tanfolyam tematikája

A tanfolyam tematikája

RPA alapok

• Gyorstalpaló, közös nyelvezet kiépítése
• Folyamat, szerepkörök áttekintése
• Módszertani megközelítések
• Folyamatarchitektúrák, hierarchiák
• Folyamatábrázolás

 

Folyamatelemzés

• Célok, igények és követelmények
• Folyamatfelmérés eszközei, melyiket mikor használjuk?
• Folyamatelemzési eszközök
• Automatizálható, részben automatizálható és nem automatizálható folyamatok
• Automatizálási felmérés és szempontok
• Kalkuláció, megtérülés számítás

Folyamatoptimalizálás

• Folyamatoptimalizálás szerepe
• Folyamatoptimalizálás eszközei a gyakorlatban
• Mikor állítsuk meg a folyamatoptimalizálás során a projektet?
• Felelősségek, hatáskörök, rendszerek

Koncepcióalkotás

• Quick winek definiálása, priorizálás
• KPI-ok meghatározása
• Dokumentáció – PDD készítés
• Fejlesztés kommunikálása érintett munkatársak felé

Visszamérés és támogatás

• Fejlesztés támogatása és változáskezelés
• Visszamérés eszközei
• Követő lépések és alkalmazásba vétel

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első nap során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát az utolsó alkalmat követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

Akik minket választottak

A tanfolyam ára, ütemezése

A program egy intenzív, 2 napos workshop elemeken és közös munkán alapuló képzés, ami során egy valós alaphelyzetet dolgozunk fel. A gyakorlati elemek aránya kb 70%.

A csoport méretét a hatékony közös munka érdekében 4-9 főben határoztuk meg.

4, vagy több résztvevő esetén kérjük, az egyedi kedvezmények érvényesítése érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot!

*PMSZ tagoknak, kettő vagy több résztvevő együttes jelentkezése esetén, illetve magánszemélyeknek 10% kedvezményt biztosítunk! 4, vagy több résztvevő esetén egyedi ajánlat szerint további kedvezményeket ajánlunk, valamint a helyszín és ütemezés is rugalmasan alakítható!

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA – magabiztosak vagyunk programjaink minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első alkalom során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A tanfolyam árát program végén számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

Ár200.000 Ft + ÁFA
Kedvezményes ár180.000 Ft + ÁFA
Időpontok2021. június 1; 4. (online)
2021. szeptember 27-28. (tantermi)

A tanfolyam ára, ütemezése

Ajánlatkérés, jelentkezés

Ajánlatkérési, jelentkezési feltételek

Az ajánlatkérés nem jelent kötelezettséget, ez csupán a kapcsolatfelvételt szolgálja, azonban a jelentkezésig nem áll módunkban a programra helyet fenntartani.

Jelentkezés esetén Jelentkező vállalja, hogy a program zárását követően a számla kézhezvételtől számított 8 naptári napon belül a részvételi díjat átutalással kifizeti. Amennyiben a programot megelőző 10 naptári napon belül a részvételt lemondja, úgy elfogadja, hogy a szállító a program díjának legfeljebb 30%-át kitevő lemondási díjat számlázhat ki. Ez alól abban az esetben felmentést kap a Jelentkező, ha a jelentkezést a következő meghirdetett időpontra halasztja. Amennyiben a program nem felel meg az igényeinek és ezt a program első napján jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit! A program díja tartalmazza a képzésen felhasznált anyagok, handoutok és a kapcsolódó terembérlet díját is.

Minden érdeklődővel és jelentkezővel 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot.

""
1
Jelentkezés, érdeklődés - Folyamatautomatizálási projektek előkészítése
Kitöltés célja
Kedvezmények:

Kalkulált nettó ár: [ field10 * field5 ] Ft

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Fontos

Programunkat valós projektekben is bevált gyakorlatok mentén alakítottuk ki, mely gyakorlati támogatást és saját élményt nyújt agilis projektek hatékony megvalósítása során.
Projektmenedzsment ügyfelek
Folyamatosan mérjük teljesítményünket. Résztvevőink 10-es skálán értékelik programjainkat, melyek százalékban kifejezett átlagos értékei az alábbiak.
Elégedettség 94%
Szakmai színvonal 95%
Tréner(ek) munkája 92%

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot: 30/914 7444; info@promanconsulting.hu

7 érv mellettünk

Ikon
Csak kis csoportos workshopokat indítunk, 9 fős létszám felett a csoportot megosztjuk a tanulás hatékonyságának érdekében
PMI minősítés ikon
Minősített oktatók – trénereink nemzetközileg elismert minősítéssel és eszköztárral is rendelkeznek
Ikon
Csak a képzés után kell fizetnie: nem kell előleget fizetni, minden esetben a program lezárását követően számlázunk
Magánszemélyeknek, PMI, PMSZ tagoknak kedvezményeket adunk
Ikon
Elégedettségi garancia: magabiztosak vagyunk programjaink minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első alkalom során jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit
Ikon
Életszerűség: a program során az eszközöket és technikákat folyamat orientáltan, valós projektek feldolgozásával adjuk át
Ikon
Gyakorlati tapasztalat: tanácsadóink, trénereink valós projekteket támogattak Product Ownerként, Agilis coachként és Scrum Mastrként is, szervezetek és csapatok agilis transzformációit vitték sikeresen végbe

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út. 29/b.