Coaching készségek a vezetői kommunikációban

Építse be a coaching eszköztárat vezetői működésébe, támogassa csapatát coaching eszközökkel!

HOGYAN ALKALMAZHATJUK A COACHING ESZKÖZTÁRAT VEZETŐKÉNT?

El-elcsípve egy felkészült coach-ot munka közben, rácsodálkozhatunk, hogy a munkatársak könnyen, hatékonyan, szemléletesen válaszolnak a kérdéseikre, vagy épp az eddig csendes kollégák is elkezdenek ötletelni az általuk tartott meetingen.

A megfelelő kérdések, a támogató megszólalások, a coaching készségek alkalmazása vezetői szerepben agilis és hagyományos projektkörnyezetben is egyre inkább elvárássá válik. Képzésünk két ICF minősítéssel rendelkező coach által megtervezett programból áll, és a projektvezetői és a vezetői környezet leggyakoribb problémáival, beszélgetési helyzeteivel foglalkozik, illetve ezekre kínál megoldásokat.  

A képzést olyan csapat- és projektvezetőknek, közép és felsővezetőknek vagy Scrum Mastereknek ajánljuk, akik a coaching eszköztár segítségével tennék hatékonyabbá a szervezeti kommunikációt.

Coaching készségek a vezetői kommunikációban

Képzési ár:
230.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes ár:
207.000 Ft + ÁFA/fő

Online, távoktatásos formában is indítunk képzéseket digitális és videokonferencia eszközökkel!

Szakértőink

Előfeltételek és keretek

A program során átvesszük a megoldásfókuszú brief coaching egyes alaptechnikáit, amelyeket munkahelyi környezetbe beépítve legkönnyebben tudnak alkalmazni a résztvevők.

Trénereink mind a coaching, mind a projekt és csapatvezetés területén több éves gyakorlattal rendelkeznek és szervezeteknél töltött tapasztalataikból hozták létre a képzés anyagát.

2 napos programunkat sallangmentesen, a lényegre és gyakorlatra fókuszálva állítottuk össze, mely segít elsajátítani a megoldásfókuszú coaching megközelítés és beszélgetésvezetés alapjait, legyen szó bármilyen meetingről, projekt-esemény vezetéséről, csapattal, egyénekkel történő beszélgetésekről.

A program során nagy figyelmet szentelünk az átültethetőségre, figyelmet szentelünk az egyéni kommunikációs stílusokhoz, szervezeti kontextushoz illeszkedő megoldásokra, kommunikációs technikákra.

A program kihelyezett formában is megvalósulhat a tematika finomhangolása mellett.

A képzés tematikája

Problémákból megoldások

 • Megoldásfókuszú vezetői kommunikációs keretek elsajátítása
 • Megcélzott jövő és a megoldásfókusz találkozása
 • Párbeszédek orientációja
 • A kollégák támogatásának módszertana
 • Erőforrás-fókuszú figyelem
 • Coach trükkök a vezetői nyelvezetben
 • Hatékony és bizalomkeltő vezetői kommunikáció

EGYEZSÉGEK: A „SZERZŐDÉSKÖTÉS”

 • A tűpontos célmeghatározás lépései
 • A jövőbeli célok a jelenben
 • A motiváció feltérképezése
 • A siker kritériumainak megfogalmazása
 • Szimuláció csapatban

AKCIÓTERV ÉS CSELEKVÉS

 • Vajon mennyire elszántak a kollégáid?
 • Kollégák támogatása az előrelépések kidolgozásában
 • Kollégák támogatás a munkafolyamat során
 • Ellenőrzés, visszatekintés megoldásfókuszban
 • Szimuláció, gyakorlati kipróbálás
 • Egyéni vezetői fejlesztési terv elkészítése

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első nap során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát az utolsó alkalmat követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

A képzés ára, ütemezése

A csoport méretét a hatékony közös munka érdekében 4-10 főben határoztuk meg.

Távoktatás, online formában induló programok esetén internetkapcsolat szükséges, mikrofon, webkamera megléte javasolt, a handoutokat és segédanyagokat elektronikus formában adjuk át a résztvevők számára.

4, vagy több résztvevő esetén kérjük, az egyedi kedvezmények érvényesítése érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot!

*PMSZ tagoknak, kettő vagy több résztvevő együttes jelentkezése esetén, illetve magánszemélyeknek 10% kedvezményt biztosítunk! 4, vagy több résztvevő esetén egyedi ajánlat szerint további kedvezményeket ajánlunk, valamint a helyszín és ütemezés is rugalmasan alakítható!

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA – magabiztosak vagyunk programjaink minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első alkalom során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A tanfolyam árát program végén számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

A képzés egy intenzív, 2 napos (16 órás) közös munkán alapuló program, aminek fő célja a tanult elemek gyakorlatba építése.

Ár:
230.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes ár:
207.000 Ft + ÁFA/fő
Időpontok:
2024. június 13-14. (tantermi)

Ajánlatkérési, jelentkezési feltételek

Az ajánlatkérés nem jelent kötelezettséget, ez csupán a kapcsolatfelvételt szolgálja, azonban a jelentkezésig nem áll módunkban a programra helyet fenntartani.

Jelentkezés esetén Jelentkező vállalja, hogy a program zárását követően a számla kézhezvételtől számított 15 naptári napon belül a részvételi díjat átutalással kifizeti. Amennyiben a programot megelőző 10 naptári napon belül a részvételt lemondja, úgy elfogadja, hogy a szállító a program díjának legfeljebb 30%-át kitevő lemondási díjat számlázhat ki. Ez alól abban az esetben felmentést kap a Jelentkező, ha a jelentkezést a következő meghirdetett időpontra halasztja. Amennyiben a program nem felel meg az igényeinek és ezt a program első napján jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit! A program díja tartalmazza a képzésen felhasznált anyagok, handoutok és a kapcsolódó terembérlet díját is. A program díja a vizsgadíjat nem tartalmazza.

Minden érdeklődővel és jelentkezővel 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot.

Jelentkezés, érdeklődés

Coaching készségek a vezetői kommunikációban

Kitöltés célja *
PSPO vizsgafelkészítő modul
PSM vizsgafelkészítő modul
Cég / Magánszemély neve: *
Számlázási cím: *
Program kezdő dátuma: *
Jelentkezők száma: *
Kapcsolattartó telefonszám: *
Kapcsolattartó email címe: *
Jelentkezők nevei: *
Kedvezmények *
Kalkulált (nettó) ár:
0.00
 Ft

Amennyiben az űrlap kitöltése során hibát tapasztal, kérjük küldje el az adatokat a kepzesek@promanconsulting.hu címre és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

0 %
5/5

szakmai színvonal

0 %
5/5

elégedettség

0 %
5/5

megvalósítás

“Vezetőként kihívást jelent, hogyan NE mondjam meg a csapatomnak, hogy mit tegyenek, hogyan tudnám elérni, hogy a napi problémákat kreatívan, saját ötletekkel megerősítve is legyenek képesek kezelni. Na, erre most kaptam választ, hosszú még az út, de van mivel elindulnom!”

Fontos

Programunkat valós helyzetekben is bevált gyakorlatok mentén alakítottuk ki, mely gyakorlati támogatást és saját élményt nyújt agilis coaching hatékony megvalósítása során.

10 érv mellettünk

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út 29/b.
tel.: +36 70 787 6328 
mail: info@promanconsulting.hu