Új vizsgahelyszínek – CAPM

CAPM vizsga változásai

Ahogy arról már beszámoltunk, a PMP-hez hasonlóan a CAPM vizsga is változik. A PMP esetén ez 2018. március 26.-án történik meg. A CAPM esetén ez a dátum még nem került kihirdetésre, információink szerint ez 2018. második negyedévében várható. Mindezek mellett a CAPM-re jelentkezők számára egy sor új lehetőség érhető el.

Egyrészt a PMI kizárólag a CAPM vizsgázók számára új vizsgahelyszíneket vezetett be, melyek listája itt érhető el. Ennek eredményeképp Budapest mellett már debreceni és székesfehérvári helyszíneken is lehetőség van a megmérettetésre.

Másik újdonság, hogy kizárólag a CAPM minősítés esetében már akár munkahelyünkről, vagy otthonunkból is lehetőség van vizsgázni, ezt egy távfelügyelt, úgynevezett “proctored” vizsga segítségével tehetjük meg. Ebben az esetben mikrofonra és webkamerára lesz szükségünk, mely segítségével a vizsgabiztos elektronikus távbejárást tart a helyszínen.

Vizsgafelkészítő programjaink során a tudásanyag átadása mellett tesztekkel, mintavizsgákkal és akár egyéni konzultációkkal is segítjük a felkészülést, valamint egy sor hasznos tippet és egyénileg feldolgozható tananyagot adunk át résztvevőink számára.