SAFe® Scrum Master képzés nemzetközi vizsgával

Támogassa felkészülten csapatát, szervezetét a SAFe® bevezetése és napi szintű alkalmazása során!

SZEREZZEN ÖN IS SAFE® SCRUM MASTER MINŐSÍTÉST!

A hagyományos Scrum Master képzésektől eltérően a SAFe® Scrum Master tréning a Scrum Master szerepkört a teljes szervezet kontextusában tekinti át. Felkészíti Önt arra, hogy akár skálázva, több csapat együttműködése mellett a Program Incrementeket sikeresen megtervezze és kivitelezze, amely a SAFe® szervezeti szintű működtetésének elsődleges feltétele.

A SAFe keretrendszert egy sor nagyvállalat alkalmazza pénzintézeti szektortól a TELCO iparágon át a gyógyszeriparig, így a megszerzett tudás ezekben a szervezetekben azonnal alkalmazhatóvá válik. 

Fontos információ: Hivatalos SAFe® képzéseket csak Certified SAFe® Program Consultant minősítésű szakember tarthat, mely minősítéssel ProMan Consulting Kft. munkatársai rendelkeznek.

SAFe® Scrum Master képzés nemzetközi vizsgával

Képzési ár:
310.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes ár:
285.000 Ft + ÁFA/fő
A képzési ár egyszeri vizsgát és támogató anyagokat is tartalmaz 60.000 Ft + ÁFA értékben

Online, távoktatásos formában is indítunk képzéseket digitális és videokonferencia eszközökkel!

PMI ATP

Szakértőink

Előfeltételek, tudnivalók

A képzés főbb témakörei közé tartozik a magas teljesítményű csapatok kialakítása a szolgáló vezetői és coach kompetenciák fejlesztésével, különös tekintettel a folyamatos szállítás szemléletmódjának és gyakorlatának kialakítására. A SAFe® Scrum Master minősítéssel a SSM-ek felkészülnek a Scrum Masteri szerepkörre azokban a szervezetekben, ahol SAFe® keretrendszert használnak, illetve hatékonyan támogathatják a csapatukat és szervezetüket a SAFe® bevezetés ideje alatt.

A képzési díj egyszeri vizsgadíjat is tartalmaz, mellyel SAFe® Scrum Master minősítés szerezhető. A vizsga angol nyelvű, online, 90 perces, feleletválasztós visszamérés, mely minimum 73%-os eredmény esetén sikeres. 

A képzés Lean-Agilis csapattagok számára ideális, akik szeretnének tapasztalatot szerezni a SAFe® Agile Release Train működését illetően. A résztvevők megtanulják, hogyan daraboljanak feature-öket, írjanak user story-kat, fejlesszék a csapat és a train különböző folyamatait, és azt is, hogy hogyan tervezzék meg és hajtsák végre az egyes iterációkat.

Mit tartalmaz a képzés?

 • A képzés tananyaga digitális formában
 • SAFe® virtuális tanterem hozzáférés
 • SAFe® Collaborate, kollaborációs platform hozzáférés
 • SAFe® Community Platform 1 éves tagság
 • SAFe® Scrum Master minősítés: egyszeri próbálkozást a vizsgára

A képzésnek nincs hivatalos előfeltétele. Agilis fogalmak, alapelvek, Scrum, Kanban és/vagy eXtreme Programming keretrendszerek ismerete előny, de nem kötelező.

A képzés tematikája

SAFe® és Scrum master

 • Scrum a SAFe® keretrendszerben
 • A Scrum Master szerepköre
 • Program Increment tervezés
 • Az iterációk kivitelezése
 • Program Increment végrehajtása
 • Az agilis csapat coachingja
 • Magas teljesítményű csapatok kialakítása, támogatása

Safe® Scrum Master eszközök

 • SAFe® alapelvek alkalmazása a több csapatos működés során
 • Folyamatos fejlődés szemlélete és gyakorlata egy skálázott keretrendszerben
 • Agilis működés: kontraproduktív tevékenységek minimalizálása
 • DevOps jógyakorlatok támogatása
 • Kanban eXtreme Programming (XP) frameworkök használata
 • Program tervezés és kivitelezés
 • Tanuló szervezet kialakítása szakértői közösségek és innovációs ciklusok támogatásával

Tudnivalók a SAFe® Scrum Master vizsgára

 • Vizsgázás folyamata
 • Tippek, trükkök
 • Adminisztratív támogatás
 • Felkészülést segítő anyagok 

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első nap során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát az utolsó alkalmat követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

A képzés ára, ütemezése

A SAFe® Scrum Master programunk 2 nap oktatásból áll, ezt követően nemzetközileg is elismert, hivatalos Certified SAFe® Scrum Master minősítés szerezhető. 

Mivel számunkra is a legfontosabb mérőszám a sikeres vizsgázóink aránya, ezért a programot követően díjmentes konzultációval segítjük résztvevőinket igény esetén. 

Távoktatás, online formában induló programok esetén internetkapcsolat szükséges, mikrofon, webkamera megléte javasolt, a handoutokat és segédanyagokat elektronikus formában adjuk át a résztvevők számára.

PMSZ tagság, 2, vagy több jelentkező, illetve magánszemélyként történő jelentkezés esetén 10% kedvezményt biztosítunk!

4, vagy több jelentkező esetén kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot kihelyezett, egyedi ajánlatkérés céljából!

A program 2 nap hagyományos, tantermi vagy online kurzus részből, mintavizsga önálló kitöltéséből és igény esetén további, díjmentes konzultációkból áll.

Ár:
310.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes ár:
285.000 Ft + ÁFA/fő
Időpontok:
2024. május 27-28. (online)
2024. június 17-18. (online)

Ajánlatkérési, jelentkezési feltételek

Az ajánlatkérés nem jelent kötelezettséget, ez csupán a kapcsolatfelvételt szolgálja, azonban a jelentkezésig nem áll módunkban a programra helyet fenntartani.

Jelentkezés esetén Jelentkező vállalja, hogy a program zárását követően a számla kézhezvételtől számított 15 naptári napon belül a részvételi díjat átutalással kifizeti. Amennyiben a programot megelőző 10 naptári napon belül a részvételt lemondja, úgy elfogadja, hogy a szállító a program díjának legfeljebb 30%-át kitevő lemondási díjat számlázhat ki. Ez alól abban az esetben felmentést kap a Jelentkező, ha a jelentkezést a következő meghirdetett időpontra halasztja. Amennyiben a program nem felel meg az igényeinek és ezt a program első napján jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit! A program díja tartalmazza a képzésen felhasznált anyagok, handoutok és a kapcsolódó terembérlet díját is. A program díja a vizsgadíjat nem tartalmazza.

Minden érdeklődővel és jelentkezővel 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot.

Jelentkezés, érdeklődés

SAFe® Scrum Master képzés nemzetközi vizsgával

Kitöltés célja *
PSPO vizsgafelkészítő modul
PSM vizsgafelkészítő modul
Cég / Magánszemély neve: *
Számlázási cím: *
Program kezdő dátuma: *
Jelentkezők száma: *
Kapcsolattartó telefonszám: *
Kapcsolattartó email címe: *
Jelentkezők nevei: *
Kedvezmények *
Kalkulált (nettó) ár:
0.00
 Ft

Amennyiben az űrlap kitöltése során hibát tapasztal, kérjük küldje el az adatokat a kepzesek@promanconsulting.hu címre és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

0 %
5/5

szakmai színvonal

0 %
5/5

elégedettség

0 %
5/5

megvalósítás

“Réka nagyon jó előadókészséggel, érthetően, nem túlbonyolítva adta át a tudását. Korábban úgy tűnt, hogy ez egy elképesztően komplex, már-már áttekinthetetlen keretrendszer, de Rékának köszönhetően helyére kerültek az elemek.”

Fontos

Hivatalos SAFe® képzéseket csak Certified SAFe® Program Consultant minősítésű szakember tarthat, mely minősítéssel ProMan Consulting Kft. kollégái rendelkeznek.

10 érv mellettünk

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út 29/b.
tel.: 70/787 6328
mail: info@promanconsulting.hu