SAFe® for Teams képzés nemzetközi vizsgával

Növelje csapata hatékonyságát a SAFe keretrendszer segítségével és szerezzen SAFe® Practitioner minősítést! 

Ismerje meg az Agile Release Train működését!

Az Agile Release Train (ART) nagyméretű, kb. 75-125 főig terjedő csapatokat jelöl, amelyek önálló 5-10 fős csapatokra is bonthatóak. A SAFe® for Teams képzés iránymutatással és eszközökkel szolgál azok számára, akik – akár virtuális közegben – SAFe® keretrendszerben csapatokban dolgoznak.

A SAFe keretrendszert egy sor nagyvállalat alkalmazza pénzintézeti szektortól a TELCO iparágon át a gyógyszeriparig, így a megszerzett tudás ezekben a szervezetekben azonnal alkalmazhatóvá válik. 

Fontos információ: Hivatalos SAFe® képzéseket csak Certified SAFe® Program Consultant minősítésű szakember tarthat, mely minősítéssel ProMan Consulting Kft. munkatársai rendelkeznek.

SAFe® for Teams képzés nemzetközi vizsgával

Képzési ár:
270.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes ár:
249.000 Ft
A képzési ár egyszeri vizsgát és támogató anyagokat is tartalmaz 60.000 Ft + ÁFA értékben

Online, távoktatásos formában is indítunk képzéseket digitális és videokonferencia eszközökkel!

PMI ATP

Szakértőink

Előfeltételek, tudnivalók

A SAFe® for Teams képzés résztvevői megismerik a szerepüket az ART részét képező agilis csapatban és azt is, hogy csapatuk miképp működhet együtt a többi csapattal az ART-ben. A képzés a tervezésre és a kivitelezésre helyezi a hangsúlyt. 

A képzés résztvevői megismerkednek az ART fogalmával és működésével, és a Scrum, Kanban és XP gyakorlati alkalmazásával a SAFe® keretrendszerben. A képzésen megismerik többek közt az iteráció tervezés gyakorlatát és a Program Increment tervezés menetét. 

A képzési díj egyszeri vizsgadíjat is tartalmaz, mellyel SAFe® Practitioner minősítés szerezhető. A vizsga angol nyelvű, online, 90 perces, feleletválasztós visszamérés, mely minimum 77%-os eredmény esetén sikeres. 

A képzés Lean-Agilis csapattagok számára ideális, akik szeretnének tapasztalatot szerezni a SAFe® Agile Release Train működését illetően. A résztvevők megtanulják, hogyan daraboljanak feature-öket, írjanak user story-kat, fejlesszék a csapat és a train különböző folyamatait, és azt is, hogy hogyan tervezzék meg és hajtsák végre az egyes iterációkat.

Mit tartalmaz a képzés?

 • A képzés tananyaga digitális formában
 • SAFe® virtuális tanterem hozzáférés
 • SAFe® Collaborate, kollaborációs platform hozzáférés
 • SAFe® Community Platform 1 éves tagság
 • SAFe® Practitioner: egyszeri próbálkozást a vizsgára

A képzésnek nincs hivatalos előfeltétele. Agilis fogalmak, alapelvek, Scrum, Kanban és eXtreme Programming keretrendszerek ismerete előny, de nem kötelező.

A képzés tematikája

SAFe® for teams Alapok

 • Bevezetés a Scaled Agile Framework (SAFe®) rendszerébe
 • Az agilis csapat felépítése
 • Iterációtervezés
 • Iterációk kivitelezése és a termékrész értékének bemutatása
 • A Program Increment létrehozása

Skálázás és csapatok

 • Hogyan skálázható a SAFe® keretrendszere?
 • A csapattagok szerepe az agilis csapatban és az Agile Release Train-ben
 • Milyen kapcsolatban állnak az egyes csapatok és hogyan támogatják egymást?
 • Program Increment tervezés
 • Az egy train-hez tartozó csapatok munkájának összehangolása

Tudnivalók a SAFe® Practitioner vizsgára

 • Vizsgázás folyamata
 • Tippek, trükkök
 • Adminisztratív támogatás
 • Felkészülést segítő anyagok 

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első nap során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát az utolsó alkalmat követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

A képzés ára, ütemezése

A SAFe® for Teams programunk 2 nap oktatásból áll, ezt követően nemzetközileg is elismert, hivatalos Certified SAFe® Practitioner minősítés szerezhető. 

Mivel számunkra is a legfontosabb mérőszám a sikeres vizsgázóink aránya, ezért a programot követően díjmentes konzultációval segítjük résztvevőinket igény esetén. 

Távoktatás, online formában induló programok esetén internetkapcsolat szükséges, mikrofon, webkamera megléte javasolt, a handoutokat és segédanyagokat elektronikus formában adjuk át a résztvevők számára.

PMSZ tagság, 2, vagy több jelentkező, illetve magánszemélyként történő jelentkezés esetén 10% kedvezményt biztosítunk!

4, vagy több jelentkező esetén kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot kihelyezett, egyedi ajánlatkérés céljából!

A program 2 nap hagyományos, tantermi vagy online kurzus részből, mintavizsga önálló kitöltéséből és igény esetén további, díjmentes konzultációkból áll.

Ár:
270.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes ár:
249.000 Ft
Időpontok:
2023. október 3-4. (tantermi)
2023. november 27-28. (online távoktatás)

Ajánlatkérési, jelentkezési feltételek

Az ajánlatkérés nem jelent kötelezettséget, ez csupán a kapcsolatfelvételt szolgálja, azonban a jelentkezésig nem áll módunkban a programra helyet fenntartani.

Jelentkezés esetén Jelentkező vállalja, hogy a program zárását követően a számla kézhezvételtől számított 15 naptári napon belül a részvételi díjat átutalással kifizeti. Amennyiben a programot megelőző 10 naptári napon belül a részvételt lemondja, úgy elfogadja, hogy a szállító a program díjának legfeljebb 30%-át kitevő lemondási díjat számlázhat ki. Ez alól abban az esetben felmentést kap a Jelentkező, ha a jelentkezést a következő meghirdetett időpontra halasztja. Amennyiben a program nem felel meg az igényeinek és ezt a program első napján jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit! A program díja tartalmazza a képzésen felhasznált anyagok, handoutok és a kapcsolódó terembérlet díját is. A program díja a vizsgadíjat nem tartalmazza.

Minden érdeklődővel és jelentkezővel 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot.

Jelentkezés, érdeklődés

SAFe® for Teams képzés nemzetközi vizsgával

Kitöltés célja *
PSPO vizsgafelkészítő modul
PSM vizsgafelkészítő modul
Cég / Magánszemély neve: *
Számlázási cím: *
Program kezdő dátuma: *
Jelentkezők száma: *
Kapcsolattartó telefonszám: *
Kapcsolattartó email címe: *
Jelentkezők nevei: *
Kedvezmények *
Kalkulált (nettó) ár:
0.00
 Ft

Amennyiben az űrlap kitöltése során hibát tapasztal, kérjük küldje el az adatokat a kepzesek@promanconsulting.hu címre és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

0 %
5/5

szakmai színvonal

0 %
5/5

elégedettség

0 %
5/5

megvalósítás

“Réka nagyon jó előadókészséggel, érthetően, nem túlbonyolítva adta át a tudását. Korábban úgy tűnt, hogy ez egy elképesztően komplex, már-már áttekinthetetlen keretrendszer, de Rékának köszönhetően helyére kerültek az elemek.”

Fontos

Hivatalos SAFe® képzéseket csak Certified SAFe® Program Consultant minősítésű szakember tarthat, mely minősítéssel ProMan Consulting Kft. kollégái rendelkeznek.

10 érv mellettünk

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út 29/b.
tel.: 70/787 6328
mail: info@promanconsulting.hu