Leading SAFe® képzés nemzetközi vizsgával

Ismerje meg a SAFe® skálázott agilis keretrendszert és szerezzen nemzetközileg elfogadott tanúsítványt minősített oktatópartner segítségével!

LEGYEN ÖN IS CERTIFIED SAFE® AGILIST MINŐSÍTETT SZAKÉRTŐ!

Ha még teljesen új az Ön számára a Scaled Agile Framework® (SAFe®), az egyik legtöbbet használt skálázott agilis keretrendszer, a Leading SAFe® képzés segíti abban, hogy biztos alapokra épüljön a tudása. A képzésen megismerkedhet azokkal az alapelvekkel és jó gyakorlatokkal, amelyek a Lean-Agilis transzformáció alapját képezik, illetve elsajátíthatja, hogy hogyan lehet ezekre építve hatékonyan irányítani a csapatokat, akár virtuálisan is.

A SAFe keretrendszert egy sor nagyvállalat alkalmazza pénzintézeti szektortól a TELCO iparágon át a gyógyszeriparig, így a megszerzett tudás ezekben a szervezetekben azonnal alkalmazhatóvá válik. 

Fontos információ: Hivatalos SAFe® képzéseket csak Certified SAFe® Program Consultant minősítésű szakember tarthat, mely minősítéssel ProMan Consulting Kft. munkatársai rendelkeznek.

Leading SAFe® képzés nemzetközi vizsgával

Képzési ár:
370.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes ár:
339.000 Ft + ÁFA/fő
A képzési ár egyszeri vizsgát és támogató anyagokat is tartalmaz 60.000 Ft + ÁFA értékben

Online, távoktatásos formában is indítunk képzéseket digitális és videokonferencia eszközökkel!

PMI ATP

Szakértőink

Előfeltételek, tudnivalók

A Leading SAFe® képzésen főképp olyan témaköröket érintünk, mint például, az üzleti agilitás alapelvei és hogy hogyan lehet a SAFe®-t egy szervezeten belül működtetni. Emellett azt is megmutatjuk, hogy hogyan segít a SAFe® abban, hogy növekedjen a minőség, a produktivitás, a munkavállalói részvétel és felelősségvállalás, vagy épp hogy csökkenthető a keretrendszer segítségével a termékeink, szolgáltatásaink piacra kerülési ideje.

A képzési díj egyszeri vizsgadíjat is tartalmaz, mellyel Certified SAFe® Agilist minősítés szerezhető. A vizsga angol nyelvű, online, 90 perces, feleletválasztós visszamérés, mely minimum 77%-os eredmény esetén sikeres. 

A képzést ajánljuk lean-agilis változások kezdeményezőinek, akik szeretnék megérteni a lean-agilis szemléletmódot, és a SAFe® keretrendszer eszközeit, gyakorlatait, hogy hatékonyan támogathassák szervezetükben az agilis csapatokat, agilis programokat, a program- és portfólió menedzsmentet, illetve koordinálni szeretnék a lean-agilis transzformációt a szervezetben.

Mit tartalmaz a képzés?

 • A képzés tananyaga digitális formában
 • SAFe® virtuális tanterem hozzáférés
 • SAFe® Collaborate, kollaborációs platform hozzáférés
 • SAFe® Community Platform 1 éves tagság
 • SAFe® Agilist minősítés: egyszeri próbálkozást a vizsgára

A képzés elvégzésének nincs hivatalos előfeltétele, de javasolt legalább 5 év tapasztalat szoftver fejlesztés, tesztelés, üzleti elemzés vagy projektmenedzsment területen. Ezenkívül ajánlott a Scrum keretrendszer alapszintű ismerete.

A képzés tematikája

SAFe® Alapok

 • A SAFe® keretrendszer
 • A SAFe® alapfogalmai
 • Az implementációs roadmap lépései
 • Lean-Agilis szemléletmód
 • Lean-Agilis értékek és alapelvek
 • SAFe® szerepkörök és szabályok
 • Magas teljesítményű csapatok létrehozása: misszió és célok
 • A SAFe® alapelvei

SAFe® elemek és alkalmazás

 • Program Increment (PI) tervezés szimuláció
 • PI tervezés támogatása
 • SAFe® események
 • Értékteremtési folyamatok
 • Continuous Delivery Pipeline: Folyamatos szállítás
 • A Lean-Agilis szervezet vezetése
 • Transzformatív vezetési eszköztár
 • Stratégiai tervezés és Lean Portfólió menedzsment
 • Agile Release Train-ek koordinálása

Tudnivalók a SAFe® Agilist vizsgára

 • Vizsgázás folyamata
 • Tippek, trükkök
 • Adminisztratív támogatás
 • Felkészülést segítő anyagok 

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első nap során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát az utolsó alkalmat követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

A képzés ára, ütemezése

A Leading SAFe® programunk 2 nap oktatásból áll, ezt követően nemzetközileg is elismert, hivatalos Certified SAFe® Agilist minősítés szerezhető. 

Mivel számunkra is a legfontosabb mérőszám a sikeres vizsgázóink aránya, ezért a programot követően díjmentes konzultációval segítjük résztvevőinket igény esetén. Nyílt formában hétközi programokat is indítunk 1 napos bontásban.

Távoktatás, online formában induló programok esetén internetkapcsolat szükséges, mikrofon, webkamera megléte javasolt, a handoutokat és segédanyagokat elektronikus formában adjuk át a résztvevők számára.

PMSZ tagság, 2, vagy több jelentkező, illetve magánszemélyként történő jelentkezés esetén 10% kedvezményt biztosítunk!

4, vagy több jelentkező esetén kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot kihelyezett, egyedi ajánlatkérés céljából!

A program 2 nap hagyományos, tantermi vagy online kurzus részből, mintavizsga önálló kitöltéséből és igény esetén további, díjmentes konzultációkból áll.

Ár:
370.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes ár:
339.000 Ft + ÁFA/fő
Időpontok:
2024. október 8-10. (online)

Ajánlatkérési, jelentkezési feltételek

Az ajánlatkérés nem jelent kötelezettséget, ez csupán a kapcsolatfelvételt szolgálja, azonban a jelentkezésig nem áll módunkban a programra helyet fenntartani.

Jelentkezés esetén Jelentkező vállalja, hogy a program zárását követően a számla kézhezvételtől számított 15 naptári napon belül a részvételi díjat átutalással kifizeti. Amennyiben a programot megelőző 10 naptári napon belül a részvételt lemondja, úgy elfogadja, hogy a szállító a program díjának legfeljebb 30%-át kitevő lemondási díjat számlázhat ki. Ez alól abban az esetben felmentést kap a Jelentkező, ha a jelentkezést a következő meghirdetett időpontra halasztja. Amennyiben a program nem felel meg az igényeinek és ezt a program első napján jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit! A program díja tartalmazza a képzésen felhasznált anyagok, handoutok és a kapcsolódó terembérlet díját is. A program díja a vizsgadíjat nem tartalmazza.

Minden érdeklődővel és jelentkezővel 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot.

Jelentkezés, érdeklődés

Leading SAFe® képzés nemzetközi vizsgával

Kitöltés célja *
PSPO vizsgafelkészítő modul
PSM vizsgafelkészítő modul
Cég / Magánszemély neve: *
Számlázási cím: *
Program kezdő dátuma: *
Jelentkezők száma: *
Kapcsolattartó telefonszám: *
Kapcsolattartó email címe: *
Jelentkezők nevei: *
Kedvezmények *
Kalkulált (nettó) ár:
0.00
 Ft

Amennyiben az űrlap kitöltése során hibát tapasztal, kérjük küldje el az adatokat a kepzesek@promanconsulting.hu címre és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

0 %
5/5

szakmai színvonal

0 %
5/5

elégedettség

0 %
5/5

megvalósítás

“Réka nagyon jó előadókészséggel, érthetően, nem túlbonyolítva adta át a tudását. Korábban úgy tűnt, hogy ez egy elképesztően komplex, már-már áttekinthetetlen keretrendszer, de Rékának köszönhetően helyére kerültek az elemek.”

Fontos

Hivatalos SAFe® képzéseket csak Certified SAFe® Program Consultant minősítésű szakember tarthat, mely minősítéssel ProMan Consulting Kft. kollégái rendelkeznek.

10 érv mellettünk

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út 29/b.
tel.: 70/787 6328
mail: info@promanconsulting.hu