SAFe® Product Manager/Product Owner képzés nemzetközi vizsgával

Alkalmazza az ügyfélközpontú gondolkodást a termékfejlesztésben és a SAFe® keretrendszerben!

SZEREZZEN ÖN IS SAFE® PRODUCT OWNER/PRODUCT MANAGER MINŐSÍTÉST!

A SAFe® Product Owner/Product Manager képzés az Agile Release Train Product Owner-i és Product Manager-i tevékenységeire, felelősségi körére fokuszál. Segítse a termékfejlesztés folyamatosságát, a programok kivitelezését és a folyamatos értékteremtést a szervezetben! A kurzus iránymutatást és eszközöket ad a több telephelyen elhelyezkedő vagy remote csapatok vezetéséhez is.

A SAFe keretrendszert egy sor nagyvállalat alkalmazza pénzintézeti szektortól a TELCO iparágon át a gyógyszeriparig, így a megszerzett tudás ezekben a szervezetekben azonnal alkalmazhatóvá válik. 

Fontos információ: Hivatalos SAFe® képzéseket csak Certified SAFe® Program Consultant minősítésű szakember tarthat, mely minősítéssel ProMan Consulting Kft. munkatársai rendelkeznek.

SAFe® Product Manager/Product Owner képzés nemzetközi vizsgával

Képzési ár:
410.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes ár:
375.000 Ft + ÁFA/fő
A képzési ár egyszeri vizsgát és támogató anyagokat is tartalmaz 60.000 Ft + ÁFA értékben

Online, távoktatásos formában is indítunk képzéseket digitális és videokonferencia eszközökkel!

PMI ATP

Szakértőink

Előfeltételek, tudnivalók

A képzés fókuszában a product ownerek és product managerek együttműködése áll az elérhető legmagasabb felhasználói és üzleti érték megteremtése érdekében. A résztvevők megtanulják, hogy hogyan alkalmazzák az ügyfél-központú gondolkodást a termékfejlesztésben, és hogyan használják a SAFe® keretrendszert, hogy hatékonyan teremtsenek értéket ügyfeleiknek.

A témakörök ezen a képzésen érintik a Product Ownerek és Product Managerek napi tevékenységeit, a csapatokkal, érintettekkel való együttműködést, epic-ek, feature-ök, story-k írását, és a termékfejlesztés egyes fázisait is.

A képzési díj egyszeri vizsgadíjat is tartalmaz, mellyel SAFe® Product Owner/Product Manager minősítés szerezhető. A vizsga angol nyelvű, online, 90 perces, feleletválasztós visszamérés, mely minimum 73%-os eredmény esetén sikeres. 

A képzést ajánljuk Product Ownereknek, Product Managereknek, termékmenedzsmenttel foglalkozó szakembereknek, akik szeretnék a lean-agilis szemléletet alkalmazni a prioritások meghatározásánál, és szeretnék fejleszteni készségeiket, Epic-ek, Capability-k, Feature-ök, User Story-k megírásában, darabolásában a SAFe® kontextusában. 

Mit tartalmaz a képzés?

 • A képzés tananyaga digitális formában
 • SAFe® virtuális tanterem hozzáférés
 • SAFe® Collaborate, kollaborációs platform hozzáférés
 • SAFe® Community Platform 1 éves tagság
 • SAFe® Product Owner/Product Manager minősítés: egyszeri próbálkozást a vizsgára

Nincs formális előfeltétele a kurzus elvégzésének. SAFe® környezetben szerzett gyakorlati tapasztalat javasolt. Lean vagy agilis minősítés megléte előnyt jelent a kurzuson való részvétel során.

A képzés tematikája

SAFe® és Product Owner

 • A SAFe® gyakorlati alkalmazása a szervezetben
 • Product Owner és Product Manager szerepe Lean-Agilis szemléletben
 • Product Owner/Product Manager szerepek és felelősségek
 • Együttműködés a Lean Portfolio Managementtel
 • SAFe® alkalmazása a Lean szervezetben

Safe® PO/PM eszközök

 • Ügyféligények feltérképezése
 • A Program Increment: felkészülés, tervezés, végrehajtás
 • Epic-ek, Feature-ök és Story-k
 • Product Owner/Product Manager akcióterv
 • Program Increment tervezés
 • A Program Increment kivitelezés és folyamatos értékszállítás
 • Product Owner és Product Manager szerepkörök kialakítása

Tudnivalók a SAFe® PO/PM vizsgára

 • Vizsgázás folyamata
 • Tippek, trükkök
 • Adminisztratív támogatás
 • Felkészülést segítő anyagok 

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első nap során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát az utolsó alkalmat követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

A képzés ára, ütemezése

A SAFe® Product Owner/Product Manager programunk 2 nap oktatásból áll, ezt követően nemzetközileg is elismert, hivatalos Certified SAFe® Product Owner/Product Manager minősítés szerezhető. 

Mivel számunkra is a legfontosabb mérőszám a sikeres vizsgázóink aránya, ezért a programot követően díjmentes konzultációval segítjük résztvevőinket igény esetén. 

Távoktatás, online formában induló programok esetén internetkapcsolat szükséges, mikrofon, webkamera megléte javasolt, a handoutokat és segédanyagokat elektronikus formában adjuk át a résztvevők számára.

PMSZ tagság, 2, vagy több jelentkező, illetve magánszemélyként történő jelentkezés esetén 10% kedvezményt biztosítunk!

4, vagy több jelentkező esetén kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot kihelyezett, egyedi ajánlatkérés céljából!

A program 2 nap hagyományos, tantermi vagy online kurzus részből, mintavizsga önálló kitöltéséből és igény esetén további, díjmentes konzultációkból áll.

Ár:
410.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes ár:
375.000 Ft + ÁFA/fő
Időpontok:
2024. november 13-15. (online)

Ajánlatkérési, jelentkezési feltételek

Az ajánlatkérés nem jelent kötelezettséget, ez csupán a kapcsolatfelvételt szolgálja, azonban a jelentkezésig nem áll módunkban a programra helyet fenntartani.

Jelentkezés esetén Jelentkező vállalja, hogy a program zárását követően a számla kézhezvételtől számított 15 naptári napon belül a részvételi díjat átutalással kifizeti. Amennyiben a programot megelőző 10 naptári napon belül a részvételt lemondja, úgy elfogadja, hogy a szállító a program díjának legfeljebb 30%-át kitevő lemondási díjat számlázhat ki. Ez alól abban az esetben felmentést kap a Jelentkező, ha a jelentkezést a következő meghirdetett időpontra halasztja. Amennyiben a program nem felel meg az igényeinek és ezt a program első napján jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit! A program díja tartalmazza a képzésen felhasznált anyagok, handoutok és a kapcsolódó terembérlet díját is. A program díja a vizsgadíjat nem tartalmazza.

Minden érdeklődővel és jelentkezővel 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot.

Jelentkezés, érdeklődés

SAFe® Product Manager/Product Owner képzés nemzetközi vizsgával

Kitöltés célja *
PSPO vizsgafelkészítő modul
PSM vizsgafelkészítő modul
Cég / Magánszemély neve: *
Számlázási cím: *
Program kezdő dátuma: *
Jelentkezők száma: *
Kapcsolattartó telefonszám: *
Kapcsolattartó email címe: *
Jelentkezők nevei: *
Kedvezmények *
Kalkulált (nettó) ár:
0.00
 Ft

Amennyiben az űrlap kitöltése során hibát tapasztal, kérjük küldje el az adatokat a kepzesek@promanconsulting.hu címre és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

0 %
5/5

szakmai színvonal

0 %
5/5

elégedettség

0 %
5/5

megvalósítás

“Réka nagyon jó előadókészséggel, érthetően, nem túlbonyolítva adta át a tudását. Korábban úgy tűnt, hogy ez egy elképesztően komplex, már-már áttekinthetetlen keretrendszer, de Rékának köszönhetően helyére kerültek az elemek.”

Fontos

Hivatalos SAFe® képzéseket csak Certified SAFe® Program Consultant minősítésű szakember tarthat, mely minősítéssel ProMan Consulting Kft. kollégái rendelkeznek.

10 érv mellettünk

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út 29/b.
tel.: 70/787 6328
mail: info@promanconsulting.hu