IATF 16949 követelményismeretek e-learning oktatás

IATF 16949 követelményismeretek e-learning oktatás

A 2018. év úgy tűnik több területen is változást hoz. A GDPR rendelet megjelenése mellett, mely minden szervezet számára komoly működésbeli változást jelent, az autóipari szervezetek is változásra kényszerülnek.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az ISO/TS 16949:2009 szerinti tanúsított szervezeteknek 2018. szeptember 14-ig át kell állniuk az új rendszerre, ha továbbra is autóiparban szeretnének tevékenykedni. Az elmúlt hónapokban, ahogy az várható volt, ügyfeleink jelezték, hogy a szakértők megnövekedett leterheltségüknek köszönhetően csak komoly átfutási idővel és díjon tudnak ilyen jellegű programokat tartani.

E probléma megoldására partnerünkkel közös projektként IATF követelményismeretek e-learning tananyagot fejlesztettünk. E képzésnek nagy előnye, hogy interaktívan, “sallangoktól” mentesen, költséghatékonyan adja át a szükséges ismereteket. Ily módon a munkatársak nem esnek ki a napi munkamenetből, nem okoz fennakadást a termelésben, mivel ez rugalmasan megtekinthető. A tananyag fejlesztése során kiemelt figyelmet szenteltünk a gyakorlatiasságnak is, így feladatokon keresztül a felhasználók megtapasztalhatják a követelmények gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit is.

A tananyag feldolgozását követően igény esetén az érintetteket konzultációval támogatjuk. A tananyag egy része ingyenesen is elérhető. A tananyag, illetve további információ az iatf.hu oldalon érhető el.