Folyamatautomatizálási (RPA) projektek előkészítése képzés

Aknázza ki az RPA-ban rejlő rengeteg lehetőséget!

Hogyan készítsük elő szoftveres robotok fejlesztését?

A hatékonyan automatizált folyamatok növelik a szervezet eredményességét és csökkentik a felesleges erőforrásfelhasználást. Megfelelő előkészítés és folyamatdefiníció esetén az RPA (Robotic Process Automation) megoldásoknak köszönhetően már az első évben megtérülés érhető el.

Mely folyamatlépések lehetnek alkalmasak automatizálásra? Milyen megtérülés érhető el adott lépések robotizálásával? Milyen információk, döntések szükségesek ahhoz, hogy a fejlesztés sikeres lehessen? Milyen szintű előzetes felmérésre, folyamatoptimalizációra van szükség? Milyen eszközökkel valósíthatjuk meg ezeket?

Képzésünket olyan projektvezetőknek, üzleti elemzőknek, folyamatgazdáknak és -menedzsereknek ajánljuk, akik szoftveres robotok bevezetését tervezik, de még nem tudják, hogyan vágjanak bele, illetve olyan csapatoknak, akik úgy érzik még nem alakult ki az a szemlélet, amivel felismerhetik az RPA-ban rejlő számtalan lehetőséget.

Folyamatautomatizálási (RPA) projektek előkészítése képzés

Képzési ár:
200.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes ár:
180.000 Ft + ÁFA/fő

Online, távoktatásos formában is indítunk képzéseket digitális és videokonferencia eszközökkel!

Szakértőink

Előfeltételek, keretek

A program előzetes ismereteket, képzettséget nem igényel, ám előny ha a jelentkezők már találkoztak folyamat újraszervezési feladatokkal.

2 napos programunkat a gyakorlatra fókuszálva állítottuk össze, mely az elméleti elemeket egy esettanulmány (konkrét folyamatautomatizálási lehetőség) feldolgozásával tapasztaljuk meg a gyakorlatban. 

A program kihelyezett formában is megvalósulhat, mely esetben a megrendelő által javasolt saját folyamatát is feldolgozhatjuk.

A képzés tematikája

RPA alapok

 • Gyorstalpaló, közös nyelvezet kiépítése
  Folyamat, szerepkörök áttekintése
 • Módszertani megközelítések
 • Folyamatarchitektúrák, hierarchiák
 • Folyamatábrázolás

Automatizációs elemzés

 • Automatizálható, részben automatizálható és nem automatizálható folyamatok
 • Automatizálási felmérés és szempontok
 • Kalkuláció, megtérülés számítás

Koncepcióalkotás

 • Quick winek definiálása, priorizálás
 • KPI-ok meghatározása
 • Dokumentáció – PDD készítés
 • Fejlesztés kommunikálása érintett munkatársak felé

Folyamatok elemzése

 • Célok, igények és követelmények
 • Folyamatfelmérés eszközei, melyiket mikor használjuk
 • Folyamatelemzési eszközök

Folyamatok optimalizálása

 • Folyamatoptimalizálás szerepe
 • Folyamatoptimalizálás eszközei a gyakorlatban
 • Mikor állítsuk meg a folyamatoptimalizálás során a projektet?
 • Felelősségek, hatáskörök, rendszerek

VISSZAMÉRÉS ÉS TÁMOGATÁS​

 • Fejlesztés támogatása és változáskezelés
 • Visszamérés eszközei
 • Követő lépések és alkalmazásba vétel

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első nap során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát az utolsó alkalmat követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

A képzés ára, ütemezése

A csoport méretét a hatékony közös munka érdekében 4-9 főben határoztuk meg.

4, vagy több résztvevő esetén kérjük, az egyedi kedvezmények érvényesítése érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot!

*PMSZ tagoknak, kettő vagy több résztvevő együttes jelentkezése esetén, illetve magánszemélyeknek 10% kedvezményt biztosítunk! 4, vagy több résztvevő esetén egyedi ajánlat szerint további kedvezményeket ajánlunk, valamint a helyszín és ütemezés is rugalmasan alakítható!

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA – magabiztosak vagyunk programjaink minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első alkalom során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A tanfolyam árát program végén számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

A program egy intenzív, 2 napos workshop elemeken és közös munkán alapuló képzés, ami során egy valós alaphelyzetet dolgozunk fel. A gyakorlati elemek aránya kb 70%.

Ár:
200.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes ár:
180.000 Ft + ÁFA/fő
Időpontok:
2023. április 13-14. (online távoktatás)

Ajánlatkérési, jelentkezési feltételek

Az ajánlatkérés nem jelent kötelezettséget, ez csupán a kapcsolatfelvételt szolgálja, azonban a jelentkezésig nem áll módunkban a programra helyet fenntartani.

Jelentkezés esetén Jelentkező vállalja, hogy a program zárását követően a számla kézhezvételtől számított 15 naptári napon belül a részvételi díjat átutalással kifizeti. Amennyiben a programot megelőző 10 naptári napon belül a részvételt lemondja, úgy elfogadja, hogy a szállító a program díjának legfeljebb 30%-át kitevő lemondási díjat számlázhat ki. Ez alól abban az esetben felmentést kap a Jelentkező, ha a jelentkezést a következő meghirdetett időpontra halasztja. Amennyiben a program nem felel meg az igényeinek és ezt a program első napján jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit! A program díja tartalmazza a képzésen felhasznált anyagok, handoutok és a kapcsolódó terembérlet díját is. A program díja a vizsgadíjat nem tartalmazza.

Minden érdeklődővel és jelentkezővel 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot.

Jelentkezés, érdeklődés

Folyamatautomatizálási (RPA) projektek előkészítése képzés

Kitöltés célja *
PSPO vizsgafelkészítő modul
PSM vizsgafelkészítő modul
Cég / Magánszemély neve: *
Számlázási cím: *
Program kezdő dátuma: *
Jelentkezők száma: *
Kapcsolattartó telefonszám: *
Kapcsolattartó email címe: *
Jelentkezők nevei: *
Kedvezmények *
Kalkulált (nettó) ár:
0.00
 Ft

Amennyiben az űrlap kitöltése során hibát tapasztal, kérjük küldje el az adatokat a kepzesek@promanconsulting.hu címre és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

0 %
5/5

szakmai színvonal

0 %
5/5

elégedettség

0 %
5/5

megvalósítás

“Teljesen érthető volt minden, mivel az előadó figyelt arra, hogy az alapvető fogalmak is meghatározásra kerüljenek és így mindenki ugyanarról beszéljen. Nagyon sok hasznos és eddig ismeretlen információ birtokába jutottam. Olyan segédanyagokat és látásmódot kaptam, amit a munkám során kamatoztatni tudok.”

Fontos

Programunkat valós projektekben is bevált gyakorlatok mentén alakítottuk ki, mely gyakorlati támogatást és saját élményt nyújt RPA projektek előkészítése során.

10 érv mellettünk

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út 29/b.
tel.: 30/914 7444
mail: info@promanconsulting.hu