ISO 9001 Minőségirányítási, integrált irányítási rendszer vezető program

Az ISO irányítási rendszerek (minőség, környezetközpontú, információbiztonsági, munkabiztonsági stb.), nemzetközi tanúsítványokkal igazolják hogy a szervezet egységes, szabályozott, szervezett, a követelményeknek megfelelő folyamatokkal működik. Egy jól felépített, működtetett rendszer nem csupán dokumentációt, hanem a dokumentált folyamatokkal összhangban működő, hatékony, eredményes szervezetet is jelent.

Egy ilyen rendszer működtetésében kiemelt szerepet kap az irányítási rendszer vezető. Az ISO 9001 minőségirányítási, integrált irányítási rendszer vezető programunkat ajánljuk olyan vezetőknek, akik a tanúsítási követelményeket és a tanúsító szervezetek gyakorlatában elfogadott, változó lehetőségeket egyaránt középpontba állítva fejleszthessék irányítási rendszer vezetői gyakorlatukat, elsősorban az ISO 9001 minőségirányítási, ISO 27001 információbiztonsági, ISO 14001 környezetközpontú, ISO 45001 munkabiztonsági rendszerek esetében.

Program díja: 72.000 Ft + ÁFA/fő

Előfeltételek, keretek

A program célja, hogy a résztvevők elsősorban az ISO 9001 minőségirányítási, ISO 27001 információbiztonsági, ISO 14001 környezetközpontú, ISO 45001 munkabiztonsági rendszerekre vonatkozó, megfelelő ismeretet, illetve a minőségirányítási vezetői szerepkörökben elvárható készségeket, képességeket szerezzenek. Cél továbbá, hogy a résztvevők a tanúsítási követelményeket és a napi működés hatékony, eredményes működtetését egyaránt középpontba állítva fejleszthessék napi minőségirányítási vezetői gyakorlatukat.

A jelentkezés előfeltétele a ProMan Consulting Kft. ISO standardok szerinti vezető belső auditori programján való részvétel.

A program során a résztvevő munkatársak a saját meglévő szabályozó dokumentumaikon követhetik végig a követelményeket, a jövőbeli rendszerfejlesztés tervezett, ajánlott feladatait, kiscsoportos gyakorlatokban más szervezetek tapasztalatait megismerve, készíthetik el saját fejlesztési tervüket.

A képzési program dokumentumait, tematika, előadások, gyakorlatok leírása, mellékletek, elektronikusan, szerkeszthető formában kerülnek átadásra.

A program kihelyezett formában is megvalósulhat, mely esetben a megrendelő által megfogalmazott igények mentén a tematikát testre szabjuk.

Előfeltételek és vizsgainformáció

A tanfolyam tematikája

ISO9001 képzés

ISO 9001 rendszer követelményei

 • Szervezet környezete
 • Vezetői szerepvállalás
 • Minőségirányítási rendszer tervezése
 • Minőségirányítási rendszert támogató tevékenységek
 • Működés, működtetés
 • Teljesítményértékelés
 • Fejlesztés
 • Ajánlott mellékletek – az előírások értelmezése

Készség és képesség fejlesztés

 • A személyiségekben lévő különbségek, mint erőforrások használata
 • Projektszervezetek, virtuális és formális projektiroda
 • Minőségirányítási vezetői team
 • Folyamatmenedzsment módszertana, menedzselése
 • Kockázatkezelés módszertana, menedzselése

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első nap során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát az utolsó alkalmat követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

Akik minket választottak

A tanfolyam ára, ütemezése

A program egy intenzív, 1 napos (8 óra) tréning és workshop elemeken alapuló program, ami során a résztvevő munkatársak a saját meglévő szabályozó dokumentumaikon követhetik végig a követelményeket, a jövőbeli rendszerfejlesztés tervezett, ajánlott feladatait, valamint kiscsoportos gyakorlatokban más szervezetek tapasztalatait megismerve, készíthetik el saját fejlesztési tervüket.

A csoport méretét a hatékony közös munka érdekében 4-9 főben határoztuk meg.

4, vagy több résztvevő esetén kérjük, az egyedi kedvezmények érvényesítése érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot!
Ár72.000 Ft + ÁFA
Időpontok2021. május 26. (tantermi)

A tanfolyam ára, ütemezése

Ajánlatkérés, jelentkezés

Ajánlatkérési, jelentkezési feltételek

Az ajánlatkérés nem jelent kötelezettséget, ez csupán a kapcsolatfelvételt szolgálja, azonban a jelentkezésig nem áll módunkban a programra helyet fenntartani.

Jelentkezés esetén Jelentkező vállalja, hogy a program zárását követően a számla kézhezvételtől számított 8 naptári napon belül a részvételi díjat átutalással kifizeti. Amennyiben a programot megelőző 10 naptári napon belül a részvételt lemondja, úgy elfogadja, hogy a szállító a program díjának legfeljebb 30%-át kitevő lemondási díjat számlázhat ki. Ez alól abban az esetben felmentést kap a Jelentkező, ha a jelentkezést a következő meghirdetett időpontra halasztja. A program díja tartalmazza a képzésen felhasznált anyagok, handoutok és a kapcsolódó terembérlet díját is.

Minden érdeklődővel és jelentkezővel 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot.

[]
1
Jelentkezés, érdeklődés - ISO 9001 minőségirányítási, integrált irányítási rendszer vezető program
Kitöltés célja:

Kalkulált nettó ár: [ field5 * 72000 ] Ft

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Fontos

Programunkat valós projektekben is bevált gyakorlatok mentén alakítottuk ki, mely gyakorlati támogatást és saját élményt nyújt agilis projektek hatékony megvalósítása során.
Projektmenedzsment ügyfelek
Folyamatosan mérjük teljesítményünket, résztvevőink 10-es skálán értékelik programjainkat, melyek százalékban kifejezett átlagos értékei az alábbiak.
Elégedettség 94%
Szakmai színvonal 95%
Tréner munkája 92%

TÜV Cert vezető auditor minősítéssel rendelkező kollégánk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik ISO rendszerépítés és minőségirányítási auditok terén, melynek köszönhetően az aktuális törvényi követelményeket és a tanúsító szervezetek elvárásait is ismeri.

Kérdése van? Vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot:

20/912 0149; info@promanconsulting.hu

 

7 érv mellettünk

Ikon
Csak kis csoportos workshopokat indítunk,  a csoportot megosztjuk a tanulás hatékonyságának érdekében
PMI minősítés ikon
Minősített oktatók – trénereink nemzetközileg elismert minősítéssel és eszköztárral is rendelkeznek
Ikon
Csak a képzés után kell fizetnie: nem kell előleget fizetni, minden esetben a program lezárását követően számlázunk
Ikon
Életszerűség: a program során az eszközöket és technikákat folyamat orientáltan, valós esetek feldolgozásával adjuk át
Ikon
Gyakorlati tapasztalat: tanácsadóink, trénereink valós rendszerépítési projekteket támogattak, vezettek, illetve rendszeresen tartanak auditokat

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út. 29/b.