ISO 9001 Minőségirányítási vezető program 

Az ISO minőségirányítási rendszerek nemzetközi tanúsítványokkal igazolják hogy a szervezet egységes, szervezett folyamatokkal működik. Egy jól felépített, működtetett rendszer nem csupán dokumentációt, hanem a dokumentált folyamatokkal összhangban működő, hatékony szervezetet is jelent.

Ennek működtetése nem csupán a beosztottakon múlik. ISO 9001 Minőségirányítási vezető programunkat ajánljuk olyan vezetőknek, akik a tanúsítási követelményeket és a veszélyhelyzet miatt a korlátozásokat, illetve a tanúsító szervezetek által elfogadott új lehetőségeket a napi működés hatékony, eredményes működtetését egyaránt középpontba állítva szeretnék fejleszteni a napi gyakorlatukat.

 

Program díja: 72.000 Ft + ÁFA/fő

Előfeltételek, keretek

A program célja, hogy a résztvevők az ISO 9001 Minőségirányítási rendszerek követelményeinek megfelelő ismeretet, illetve a vezetői szerepkörökben elvárható készségeket, képességeket szerezzenek. Cél továbbá, hogy a résztvevők a tanúsítási követelményeket és a napi működés hatékony, eredményes működtetését egyaránt középpontba állítva fejleszthessék napi minőségirányítási vezetői gyakorlatukat.

A jelentkezés előfeltétele a ProMan Consulting Kft. vezető belső auditori programján való részvétel.

A program során a résztvevő munkatársak a saját meglévő szabályozó dokumentumaikon követhetik végig a követelményeket, a jövőbeli rendszerfejlesztés tervezett, ajánlott feladatait, kiscsoportos gyakorlatokban más szervezetek tapasztalatait megismerve, készíthetik el saját fejlesztési tervüket.

A képzési program dokumentumait, tematika, előadások, gyakorlatok leírása, mellékletek, elektronikusan kerülnek átadásra.

A program kihelyezett formában is megvalósulhat, mely esetben a megrendelő által megfogalmazott igények mentén a tematikát testre szabjuk.

Előfeltételek és vizsgainformáció

A tanfolyam tematikája

ISO9001 képzés

ISO 9001 rendszer követelményei

 • Szervezet környezete
 • Vezetői szerepvállalás
 • Minőségirányítási rendszer tervezése
 • Minőségirányítási rendszert támogató tevékenységek
 • Működés, működtetés
 • Teljesítményértékelés
 • Fejlesztés
 • Ajánlott mellékletek – az előírások értelmezése

Készség és képesség fejlesztés

 • A személyiségekben lévő különbségek, mint erőforrások használata
 • Projektszervezetek, virtuális és formális projektiroda
 • Minőségirányítási vezetői team
 • Kockázatkezelés módszertana, menedzselése
 • A helyzetfüggő vezetés alkalmazása a rendszerépítésben, -működtetésben

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első nap során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát az utolsó alkalmat követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

Akik minket választottak

A tanfolyam ára, ütemezése

A program egy intenzív, 1 napos (8 óra) tréning és workshop elemeken alapuló program, ami során a résztvevő munkatársak a saját meglévő szabályozó dokumentumaikon követhetik végig a követelményeket, a jövőbeli rendszerfejlesztés tervezett, ajánlott feladatait, valamint kiscsoportos gyakorlatokban más szervezetek tapasztalatait megismerve, készíthetik el saját fejlesztési tervüket.

A csoport méretét a hatékony közös munka érdekében 4-9 főben határoztuk meg.

4, vagy több résztvevő esetén kérjük, az egyedi kedvezmények érvényesítése érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot!
Ár72.000 Ft + ÁFA
Időpontok2021. január 26. (online távoktatás)
2021. március 9. (online távoktatás)

A tanfolyam ára, ütemezése

Ajánlatkérés, jelentkezés

Ajánlatkérési, jelentkezési feltételek

Az ajánlatkérés nem jelent kötelezettséget, ez csupán a kapcsolatfelvételt szolgálja, azonban a jelentkezésig nem áll módunkban a programra helyet fenntartani.

Jelentkezés esetén Jelentkező vállalja, hogy a program zárását követően a számla kézhezvételtől számított 8 naptári napon belül a részvételi díjat átutalással kifizeti. Amennyiben a programot megelőző 10 naptári napon belül a részvételt lemondja, úgy elfogadja, hogy a szállító a program díjának legfeljebb 30%-át kitevő lemondási díjat számlázhat ki. Ez alól abban az esetben felmentést kap a Jelentkező, ha a jelentkezést a következő meghirdetett időpontra halasztja. A program díja tartalmazza a képzésen felhasznált anyagok, handoutok és a kapcsolódó terembérlet díját is.

Minden érdeklődővel és jelentkezővel 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot.

[]
1
Jelentkezés, érdeklődés - ISO 9001 Minőségirányítási vezető program
Kitöltés célja:

Kalkulált nettó ár: [ field5 * 72000 ] Ft

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Fontos

Programunkat valós projektekben is bevált gyakorlatok mentén alakítottuk ki, mely gyakorlati támogatást és saját élményt nyújt agilis projektek hatékony megvalósítása során.
Projektmenedzsment ügyfelek
Folyamatosan mérjük teljesítményünket, résztvevőink 10-es skálán értékelik programjainkat, melyek százalékban kifejezett átlagos értékei az alábbiak.
Elégedettség 94%
Szakmai színvonal 95%
Tréner munkája 92%

TÜV Cert vezető auditor minősítéssel rendelkező kollégánk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik ISO rendszerépítés és minőségirányítási auditok terén, melynek köszönhetően az aktuális törvényi követelményeket és a tanúsító szervezetek elvárásait is ismeri.

Kérdése van? Vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot:

20/912 0149; info@promanconsulting.hu

 

7 érv mellettünk

Ikon
Csak kis csoportos workshopokat indítunk,  a csoportot megosztjuk a tanulás hatékonyságának érdekében
PMI minősítés ikon
Minősített oktatók – trénereink nemzetközileg elismert minősítéssel és eszköztárral is rendelkeznek
Ikon
Csak a képzés után kell fizetnie: nem kell előleget fizetni, minden esetben a program lezárását követően számlázunk
Ikon
Életszerűség: a program során az eszközöket és technikákat folyamat orientáltan, valós esetek feldolgozásával adjuk át
Ikon
Gyakorlati tapasztalat: tanácsadóink, trénereink valós rendszerépítési projekteket támogattak, vezettek, illetve rendszeresen tartanak auditokat

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út. 29/b.