IATF 16949 – Minőségirányítási rendszer az autóiparban

IATF
Mi az IATF 16949?

A Nemzetközi Gépjármű Különbizottság (IATF – Daimler, FCA, Ford Motor Company, General Motors, PSA Peugeot Citroën, Renault, Volkswagen, BMW) által kifejlesztett szabvány egyetlen rendszerben foglalja össze számos késztermékgyártó (OEM), valamint az ő beszállítói/ellátási hálózatuk (Tier 1-2-3) esetén releváns minőségi követelményeket. A követelményrendszernek megfelelő működés segítségével folyamatosan javítható az adott vállalat rendszerének és folyamatainak minősége, és a szervezet az ügyfelek megelégedésére összpontosíthat.

Miért fontos ez az autóipari szereplők számára?

Az ISO/TS 16949:2009 szerinti tanúsított szervezeteknek 2018. szeptember 14-ig át kell állniuk az új rendszerre, ha továbbra is autóiparban szeretnének tevékenykedni! Szolgáltatási csomagjaink segítségével az átállást a tanúsítás előkészítéséig, professzionális módon támogatjuk.

Szolgáltatásaink

 

 

Tanácsadóink komoly, auditori tapasztalatokkal is bírnak, mely kompetenciák segítségével a sikeres auditra tudatosan, hatékonyan tudnak felkészülni. Sikerdíjas konstrukciónkkal közös garanciát is vállalunk az átállás sikerére! Lépjen velünk kapcsolatba!