Haladó BA képzés üzleti elemzőknek

Hogyan lehet hatékonyan támogatni a projektek előkészítését?

Online, távoktatásos formában is indítunk képzéseket digitális és videokonferencia eszközökkel!

Az üzleti elemzés egyre nagyobb szerepet tölt be a projektekben. De mikor milyen teendői vannak egy üzleti elemzőnek, business analyst-nek? Milyen folyamat mentén, milyen eszközök segítségével lehet a projektek célrendszerét vagy az eredménytermékekkel kapcsolatos elvárásokat hatékonyan meghatározni?

Képzésünk során gyakorlati feladatokon és esetpéldákon keresztül dolgozzuk fel és kísérjük végig egy hatékony üzleti elemző munkáját, feladatait, a célmeghatározás támogatásától egészen az eredmények visszaméréséig. Áttekintjük az üzleti elemző teendőit, eszköztárát, szerepköri sajátosságait, illetve konkrét, gyakorlati feladatokon keresztül készítjük el a legfontosabb BA eredménytermékeket.

Képzésünket olyan üzleti elemzőknek, business analystoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek saját tapasztalattal, és keresik a módot arra, hogy munkájuk során még hatékonyabban, eredményesebben teljesítsenek.

Program díja: 240.000 Ft + ÁFA/fő

Kedvezményes díj: 216.000 Ft + ÁFA/fő

Előfeltételek, keretek

Bár a képzés során tömören átvesszük az üzleti elemzés alapjait, mégis a programon való részvételt olyan üzleti elemzőknek, business analystoknak ajánljuk akik már rendelkeznek saját tapasztalattal.

3 napos (24 órás) képzésünket a gyakorlatra fókuszálva állítottuk össze, mely során egy konkrét ötletet dolgozunk fel és kísérjük el a célmeghatározástól a követelmények definiálásán keresztül a visszamérésig. A képzés egy intenzív, kb 30% elméleti és 70% gyakorlati elemet tartalmazó workshop alapú program, mely során a csoportok létszámát 4-10 főben határoztuk meg.

A képzés során a szerepköri sajátosságok és módszertani elemek kipróbálása mellett a gyakorlati eszköztár fejlesztésre is nagy hangsúlyt fektetünk.

A program kihelyezett formában is megvalósulhat, mely esetben a megrendelő által javasolt mintaprojektet szimuláljuk.

Előfeltételek és vizsgainformáció

Szakértőink

Czimbalmos Zsolt

Czimbalmos Zsolt, PMP, PMI-PBA, PMI-ACP

Zsolt 12 éve foglalkozik projektekkel, többek közt üzleti elemzőként, illetve Product Ownerként is támogatott informatikai projekteket. PMI-PBA minősítést elsőként szerzett Magyarországon, több tucat szervezet üzleti elemzés folyamatának kialakítása, fejlesztése is a nevéhez fűződik.

A tanfolyam tematikája

A tanfolyam tematikája

Üzleti elemzés alapok

• Mi az üzleti elemzés?
• Folyamat, szerepkörök áttekintése, BA vs PM vs PO
• Módszertani irányzatok, lehetőségek

Előkészítés támogatása

• Termék vs. projekt siker
• Igénymenedzsment folyamata, stratégiai kapcsolódás
• Alaphelyzet- és gyökérok elemzés
• Célmeghatározás, gap elemzés
• Termék roadmap készítése

Megvalósíthatóság, üzleti terv

• Stakeholderek, szerepük, elemzésük és elvárásaik
• Megvalósíthatósági elemzés
• Üzleti terv készítése, priorizálás
• Projekt alapítás támogatása

Tervezés és követelmények

• Követelménytípusok
• BA munka tervezése, információgyűjtés
• Üzleti követelmények definiálása és ábrázolása
• Visszamérés tervezése

Követelmények elemzése, specifikáció

• Workshop facilitálás
• Release tervezés és roadmap, követelmények alábontása
• Termék kockázatok kezelése
• Követelmények priorizálása
• Követelményspecifikáció készítése

Változások kezelése

• BA szerepe a változások során
• Változások hatása a tervekre és a termékre
• Követelménykonfliktusok feloldása

Tesztelés és validáció

• Verifikáció vs. validáció
• Tesztelés formái és gyakorisága
• Együttműködés a megbízóval

Zárás, visszamérés

• BA teljesítmény mérése
• Projekt zárás támogatása, követő feladatok
• Eredmények visszamérése

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első nap során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát az utolsó alkalmat követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

Akik minket választottak

A tanfolyam ára, ütemezése

A képzés egy intenzív, 3 napos (24 órás) workshop elemeken és közös munkán alapuló program, ami során egy projektet dolgozunk fel. A gyakorlati elemek aránya kb 70%.

A csoport méretét a hatékony közös munka érdekében 4-10 főben határoztuk meg.

Távoktatás, online formában induló programok esetén internetkapcsolat szükséges, mikrofon, webkamera megléte javasolt, a handoutokat és segédanyagokat elektronikus formában adjuk át a résztvevők számára.

4, vagy több résztvevő esetén kérjük, az egyedi kedvezmények érvényesítése érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot!

*PMSZ tagoknak, kettő vagy több résztvevő együttes jelentkezése esetén, illetve magánszemélyeknek 10% kedvezményt biztosítunk! 4, vagy több résztvevő esetén egyedi ajánlat szerint további kedvezményeket ajánlunk, valamint a helyszín és ütemezés is rugalmasan alakítható!

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA – magabiztosak vagyunk programjaink minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első alkalom során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A tanfolyam árát program végén számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

Ár240.000 Ft + ÁFA
Kedvezményes ár216.000 Ft + ÁFA
Időpontok2021. október 13-15. (tantermi)

A tanfolyam ára, ütemezése

Ajánlatkérés, jelentkezés

Ajánlatkérési, jelentkezési feltételek

Az ajánlatkérés nem jelent kötelezettséget, ez csupán a kapcsolatfelvételt szolgálja, azonban a jelentkezésig nem áll módunkban a programra helyet fenntartani.

Jelentkezés esetén Jelentkező vállalja, hogy a program zárását követően a számla kézhezvételtől számított 15 naptári napon belül a részvételi díjat átutalással kifizeti. Amennyiben a programot megelőző 10 naptári napon belül a részvételt lemondja, úgy elfogadja, hogy a szállító a program díjának legfeljebb 30%-át kitevő lemondási díjat számlázhat ki. Ez alól abban az esetben felmentést kap a Jelentkező, ha a jelentkezést a következő meghirdetett időpontra halasztja. Amennyiben a program nem felel meg az igényeinek és ezt a program első napján jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit! A program díja tartalmazza a képzésen felhasznált anyagok, handoutok és a kapcsolódó terembérlet díját is.

Minden érdeklődővel és jelentkezővel 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot.

""
1
Jelentkezés, érdeklődés - Haladó BA képzés üzleti elemzőknek
Kitöltés célja
Kedvezmények:

Kalkulált nettó ár: [field10*field5] Ft

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Fontos

Programunkat valós projektekben is bevált gyakorlatok mentén alakítottuk ki, mely gyakorlati támogatást és saját élményt nyújt agilis projektek hatékony megvalósítása során.
Projektmenedzsment ügyfelek
Folyamatosan mérjük teljesítményünket, résztvevőink 10-es skálán értékelik programjainkat, melyek százalékban kifejezett átlagos értékei az alábbiak.
Elégedettség 91%
Szakmai színvonal 94%
Tréner munkája 96%

Munkatársaink saját tapasztalattal rendelkeznek agilis csapatok működésével kapcsolatban, hiszen fejlesztő, scrum master, agilis coach és product owner szerepkörben is dolgoztak nagy, multinacionális és kis-, közepes vállalatok számára is.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot: +36 30 933 0231; info@promanconsulting.hu

7 érv mellettünk

Ikon
Csak kis csoportos workshopokat indítunk, 10 fős létszám felett a csoportot megosztjuk a tanulás hatékonyságának érdekében
PMI minősítés ikon
Minősített oktatók – trénereink nemzetközileg elismert minősítéssel és eszköztárral is rendelkeznek
Ikon
Csak a képzés után kell fizetnie: nem kell előleget fizetni, minden esetben a program lezárását követően számlázunk
Magánszemélyeknek, PMSZ tagoknak kedvezményeket adunk
Ikon
Elégedettségi garancia: magabiztosak vagyunk programjaink minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első két alkalom valamelyikén jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit
Ikon
Életszerűség: a program során az eszközöket és technikákat folyamat orientáltan, valós projektek feldolgozásával adjuk át
Ikon
Gyakorlati tapasztalat: tanácsadóink, trénereink valós projekteket támogattak üzleti elemzőként, projektvezetőként, Product Ownerként, szervezetek projektmenedzsment- és üzleti elemzés folyamatait dolgozták ki sikerrel

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út. 29/b.