Folyamatmenedzsment a szervezetekben

Folyamatok tudatosabb tervezése, működtetése

Online, távoktatásos formában is indítunk képzéseket digitális és videokonferencia eszközökkel!

A folyamatszemlélet és folyamatmenedzsment tudás- és eszköztárára minden szervezetben szükség van. A munkafolyamatok a projektekhez hasonlóan igénylik a tudatos tervezést és a hatékony megvalósítást, legyen szó akár vevői elégedettséget befolyásoló folyamatokról, keresztfunkcionális folyamatokról, beszerzési, üzemeltetési vagy értékesítési folyamatokról.

Mi a különbség a folyamatok és a projektek között? Milyen vezetői eszköztárral kell rendelkeznem folyamatmenedzserként? Milyen módszerekkel tehetem hatékonyabbá szervezetem folyamatait?

Képzésünket folyamatmenedzsereknek és folyamatok kulcsszereplőinek ajánljuk, akik szeretnének javítani az általuk működtett folyamatok hatékonyságán, tudatosítani, bővíteni ismereteiket a témában. A résztvevők megismerkednek a folyamatszemlélet alapjaival, a folyamatmenedzsment eszközeivel, illetve a szakterületi határokon, funkciókon átívelő kommunikáció és bizalomépítés eszköztárával.

Program díja: 200.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes díj: 180.000 Ft + ÁFA/fő

Előfeltételek, keretek

3 napos programunkat úgy állítottuk össze, hogy a képzésen megismert kommunikációs és menedzsment eszköztárat bármely területen dolgozó folyamat vezetői a gyakorlatban is használni tudják a kezdetektől a változáskezelésig.

A képzésnek előfeltétele nincs. Hangsúlyt fektetünk a program során arra, hogy ne csak módszereket adjunk át, hanem biztosítsuk azt, hogy a képzés résztvevői képesek legyenek a saját folyamataikról tudatosabban gondolkozni, ill. ezeknek fejlesztését és a fejlődés utánkövetését magabiztosan levezényelni.

A program erősen épít a résztvevők saját folyamatvezetési élményeire, ezek megértésére és továbbfejlesztési lehetőségeire, így a csoportok létszámát 4-10 főben határoztuk meg. Tapasztalataink azt mutatják, hogy ez a csoportlétszám a legideálisabb arra, hogy az elméleti alapozás mellett (kb.40%) a gyakorlati elemek (kb. 60%) tapasztalatait átültethessék saját kontextusukra, és az így levont tanulságokat, felmerülő egyéni és szervezeti fejlesztési lehetőségeket a trénerrel és a csapattal közösen értékelhessük.

A program kihelyezett formában is megvalósulhat, mely esetben a megrendelő által javasolt folyamatmenedzsment tudásterületek, ill. a résztvevői igények alapján, a résztvevők által gyakran tapasztalt nehézségek kerülnek feldolgozásra.

Előfeltételek és vizsgainformáció

Szakértőink

Czimbalmos Béla

Czimbalmos Béla

Béla közel 20 éves tanácsadói és tréneri tapasztalattal rendelkezik, mely idő alatt szervezeti folyamatok fejlesztésében, különböző ISO alapú rendszerek auditálásában és építésében, valamint projektmenedzsment programok megvalósításában szerzett nagy gyakorlatot.

Petercsak Reka

Pétercsák Réka

Réka agilis és hagyományos csapatok fejlesztésével, kapcsolódó egyéni kompetencia fejlesztéssel, Scrum Master feladatok ellátásával, valamint szervezet- és folyamatfejlesztési feladatok támogatásával segíti ügyfeleinket. Réka hazai tanulmányai után Írországban élt és tanult, PhD kutatása jelenleg is folyamatban van.

A tanfolyam tematikája

A tanfolyam tematikája

Folyamatmenedzsment alapok, érintettek

• Folyamat megközelítés
• Egyedi folyamatok menedzselése
• Folyamattérkép, stakeholder menedzsment
• Személyiségekben lévő különbözőségek, mint erőforrások a folyamatokban

Rendszerek és diagnózis

• Folyamat rendszerek menedzselése, szervezeti kapcsolódások
• Folyamat rendszerek: priorizálás, erőforrás problémák kezelése
• Folyamat diagnózis, folyamat audit esettanulmányokkal: hatékonyság javítás feltételei, automatizálás lehetőségei
• Szervezeti kultúra szerepe a folyamatok menedzselésében

Változáskezelés és visszamérés

• Változáskezelés a folyamatokban
• Folyamatmenedzsment ismeretek visszamérése

Vezetés és kommunikáció

• A szakmai határokon átívelő vezetés aktualitása, alapfogalmak
• Kommunikációs csatornák, interakciók fejlesztése:
• Pszichológiai biztonságot építő gyakorlatok, interakciók

Együttműködés és folyamatok

• Konstruktív kritika adása és fogadása
• Konfliktuskezelés
• Partneri együttműködés kialakítása
• Keretek bevezetése a folyamatokban
• Facilitáció, meetingkultúra, retrospektív
• Személyes szakmai fejlődés: Én, mint folyamatmenedzser / folyamatrésztvevő gyakorlat

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első nap során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát az utolsó alkalmat követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

Akik minket választottak

A tanfolyam ára, ütemezése

A program egy intenzív, 3 napos (24 órás) workshop elemeken és közös munkán alapuló program, mely módszertani és eszköztár, valamint készségfejlesztést is tartalmaz.

A csoport méretét a hatékony közös munka érdekében 4-10 főben határoztuk meg.

Távoktatás, online formában induló programok esetén internetkapcsolat szükséges, mikrofon, webkamera megléte javasolt, a handoutokat és segédanyagokat elektronikus formában adjuk át a résztvevők számára.

4, vagy több résztvevő esetén kérjük, az egyedi kedvezmények érvényesítése érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot!

*PMSZ tagoknak, kettő vagy több résztvevő együttes jelentkezése esetén, illetve magánszemélyeknek 10% kedvezményt biztosítunk! 4, vagy több résztvevő esetén egyedi ajánlat szerint további kedvezményeket ajánlunk, valamint a helyszín és ütemezés is rugalmasan alakítható!

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA – magabiztosak vagyunk programjaink minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első alkalom során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A tanfolyam árát program végén számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

Ár200.000 Ft + ÁFA
Kedvezményes ár180.000 Ft + ÁFA
Időpontok2021. június 14-16. (tantermi)
2021. október 4-6. (tantermi)

A tanfolyam ára, ütemezése

Ajánlatkérés, jelentkezés

Ajánlatkérési, jelentkezési feltételek

Az ajánlatkérés nem jelent kötelezettséget, ez csupán a kapcsolatfelvételt szolgálja, azonban a jelentkezésig nem áll módunkban a programra helyet fenntartani.

Jelentkezés esetén Jelentkező vállalja, hogy a program zárását követően a számla kézhezvételtől számított 15 naptári napon belül a részvételi díjat átutalással kifizeti. Amennyiben a programot megelőző 10 naptári napon belül a részvételt lemondja, úgy elfogadja, hogy a szállító a program díjának legfeljebb 30%-át kitevő lemondási díjat számlázhat ki. Ez alól abban az esetben felmentést kap a Jelentkező, ha a jelentkezést a következő meghirdetett időpontra halasztja. Amennyiben a program nem felel meg az igényeinek és ezt a program első napján jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit! A program díja tartalmazza a képzésen felhasznált anyagok, handoutok és a kapcsolódó terembérlet díját is.

Minden érdeklődővel és jelentkezővel 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot.

""
1
Jelentkezés, érdeklődés - Folyamatmenedzsment a szervezetekben
Kitöltés célja:
Kedvezmények:

Kalkulált nettó ár: [ field14 * field5 ] Ft

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Projektmenedzsment ügyfelek
Folyamatosan mérjük teljesítményünket, résztvevőink 10-es skálán értékelik programjainkat, melyek százalékban kifejezett átlagos értékei az alábbiak.
Elégedettség 91%
Szakmai színvonal 94%
Tréner munkája 96%

Munkatársaink saját tapasztalattal rendelkeznek agilis csapatok működésével kapcsolatban, hiszen fejlesztő, scrum master, agilis coach és product owner szerepkörben is dolgoztak nagy, multinacionális és kis-, közepes vállalatok számára is.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot: +36 30 933 0231; info@promanconsulting.hu

7 érv mellettünk

Ikon
Csak kis csoportos workshopokat indítunk, 10 fős létszám felett a csoportot megosztjuk a tanulás hatékonyságának érdekében
PMI minősítés ikon
Minősített oktatók – trénereink nemzetközileg elismert minősítéssel és eszköztárral is rendelkeznek
Ikon
Csak a képzés után kell fizetnie: nem kell előleget fizetni, minden esetben a program lezárását követően számlázunk
Magánszemélyeknek, PMSZ tagoknak kedvezményeket adunk
Ikon
Elégedettségi garancia: magabiztosak vagyunk programjaink minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első két alkalom valamelyikén jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit
Ikon
Életszerűség: a program során az eszközöket és technikákat folyamat orientáltan, valós projektek feldolgozásával adjuk át
Ikon
Gyakorlati tapasztalat: tanácsadóink, trénereink valós projekteket támogattak, több tucat közepes- és nagyvállalat folyamatait optimalizálták és fejlesztették

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út. 29/b.