Agilis gyakorlati képzés FinTech területen

Hogyan alkalmazzuk az agilitást a digitális pénzügyi szolgáltatásokban?

Online, távoktatásos formában is indítunk képzéseket digitális és videokonferencia eszközökkel!

Az elmúlt években a Fintech Innováció megjelenésének köszönhetően sorra jelennek meg az újszerű megoldások a banki és pénzügyi szolgáltatások területén. Ezek a megoldások az ügyfélélmény és -elégedettség növelését célozzák meg, amelyek az agilis alapelvek gyökerei is. Az átalakulás azonban számtalan kihívással és változással jár, amelyeket leginkább a projektek, termékek folyamatos szállítására való képesség szenved meg.

16 órás gyakorlati Product Owner Workshop és FinTech Alapozó modulokat is tartalmazó képzésünk tematikájában, kialakításában hiánypótló a piacon. A FinTech cégek képviselőit segíti a banki ügyfelek és a banki operáció jobb megértésében, míg a banki szakembereket bevezeti az agilis FinTech fejlesztések és szállítók világába. A tréning kifejezetten a banki/FinTech szakmai területről hozott példákkal, esettanulmányokkal segíti az agilitás előnyeinek felismerését, alkalmazását és a jelenlegi piaci trendekkel, a banki/biztosítói digitális transzformációval való összefüggésbe helyezését.

Program díja: 200.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes díj: 180.000 Ft + ÁFA/fő

Kiknek ajánljuk?

A részvétel előzetes ismereteket nem igényel, ajánljuk mindazoknak, akik:

  • Pénzügyi szektorban dolgoznak és keresik az agilisabb működés lehetőségeit
  • FinTech szolgáltatások fejlesztésével foglalkoznak és jobban szeretnék megérteni ügyfeleik, megrendelőik igényeit
  • Hatékonyabban szeretnének FinTech fejlesztéseket megvalósítani elkerülhető kudarcok megelőzésével
  • Szeretnének a gyakorlatban is alkalmazható eszköztárat elsajátítani, mely segítségükre lehet az igénymeghatározás és fejlesztés során
  • Banki projektmenedzsereknek, Product Ownereknek akik szeretnének nagyobb eredményeket elérni

A program kihelyezett formában is megvalósulhat, mely esetben a megrendelő által javasolt mintaprojektet szimuláljuk.

Előfeltételek és vizsgainformáció

Szakértőink

Takács Attila fintech szakértő

Takács Attila, PMP

Attila 20+ éves szakmai tapasztalattal rendelkezik lakossági banki, privát banki, fizetési/elszámolási és szabályozói megfelelési területen. Banki/FinTech üzletfejlesztési vezetőként (Raiffeisen, OTP, KELER, Complytron) és Product Owner oktatóként komoly gyakorlatra tett szert, melyek mellett a FinTechZone.hu szerzője is.

Dvorzsak Alex

Dvorzsák Alexander, agilis coach, PSM, PSPO, DASSM

Dvorzsák Alexander több mint 10 éve kezdett agilis csapatokkal dolgozni. Kezdetben fejlesztő, majd Product Owner, Scrum Master, végül agilis coach lett nagyvállalati környezetben. Saját bőrén tapasztalta meg az agilizálódás előnyeit és hátrányait, mely tapasztalatokat képzésein szívesen osztja meg a résztvevőkkel.

Pétercsák Réka

Pétercsák Réka, coach, tréner

Pétercsák Réka legfontosabb agilis és egyéb projekttapasztalatait külföldön szerezte digitalizációs és okosváros fejlesztések témában, ezt követően csatlakozott a ProMan Consulting csapatához. Minősített coachként széles egyén- és csapatfejlesztési ismeretekkel, valamint gyakorlattal rendelkezik.

A tanfolyam tematikája

A tanfolyam tematikája

Agilis alapok

• Agilis szemlélet kialakulása
• Szimulációs játék
• Agilis kiáltvány gyakorlatok

FinTech és agilitás

• “Disruption in the Air” – az új FinTech/pénzügyi szolgáltatói ökoszisztéma és az új üzleti modellek jellemzői. Mit jelent az Üzleti Agilitás a gyakorlatban?
• Hogy jelenik meg mindez a banki-fintech; biztosítói-insurtech együttműködésekben? (Hazai és nemzetközi példákkal)
• FinTech trendek – azonnali/QR kódos fizetés/mobil tárcák, PSD2/Open Banking/Open Finance, a digital identity management kihívásai, Strong Client Authentication és az ügyfél onboarding kihívásai, AML/KYC/adatvédelem, blockchain/kripto/CBCD, a piaci konszolidáció és a regulációs keretek hatása

FinTech kihívások

• FinTech üzleti és technológiai kihívások, trendek
• Az Agilis Vállalat és a termékfejlesztési projektek gyakori kihívásai, ill, a szervezeti kulturális kihívásokról
• FinTech szoftver tervezési esettanulmány áttekintése, projektszimulációs feladat előkészítése, feladat és alaphelyzet értelmezés

FinTech projektszimulációs feladat

• Projekt indítása agilis környezetben, termékvízió, projektalapítás
• Érintettek igényeinek megértése, personaépítés
• Backlog építése, epic lista összeállítása, T-shirt sizing
• Release tervezés, darabolás, becslés
• User storyk megfogalmazása, priorizálás, story mapping
• Iteráció tervezés, flat backlog és becslési technikák
• Review és retrospektív, változások hatása
• Zárás, értékelés

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első nap során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát az utolsó alkalmat követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

Akik minket választottak

A tanfolyam ára, ütemezése

Programunk két nap (16 óra) online, vagy tantermi oktatásból áll (9.00-17.00), mely nyilvános képzésként, illetve zárt kiscsoportos vállalati képzésként is elérhető. Utóbbi esetben a megrendelővel egyeztetve a gyakorlatok testreszabása, illetve kísérő konzultáció, on-the-job támogatás, coaching igénybevételére is lehetőség van.

PMSZ tagság, 2, vagy több jelentkező, illetve magánszemélyként történő jelentkezés esetén 10% kedvezményt biztosítunk!

4, vagy több jelentkező esetén kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot kihelyezett, egyedi ajánlatkérés céljából, mely esetben az ütemezés és a tematika is rugalmasan alakítható! Kihelyezett, egy szervezet számára megvalósult oktatást díjmentes, bevezetést támogató konzultációs alkalom (2 óra) követi, mely igény szerint felhasználható a szervezeti folyamatok, vagy együttműködés fejlesztésének céljából is.

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA – magabiztosak vagyunk programjaink minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első alkalom során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A tanfolyam árát program végén számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

Ár200.000 Ft + ÁFA
Kedvezményes ár180.000 Ft + ÁFA
Időpontok2021. május 17-18. (online távoktatás)

A tanfolyam ára, ütemezése

Ajánlatkérés, jelentkezés

Ajánlatkérési, jelentkezési feltételek

Az ajánlatkérés nem jelent kötelezettséget, ez csupán a kapcsolatfelvételt szolgálja, azonban a jelentkezésig nem áll módunkban a programra helyet fenntartani.

Jelentkezés esetén Jelentkező vállalja, hogy a program zárását követően a számla kézhezvételtől számított 8 naptári napon belül a részvételi díjat átutalással kifizeti. Amennyiben a programot megelőző 10 naptári napon belül a részvételt lemondja, úgy elfogadja, hogy a szállító a program díjának legfeljebb 30%-át kitevő lemondási díjat számlázhat ki. Ez alól abban az esetben felmentést kap a Jelentkező, ha a jelentkezést a következő meghirdetett időpontra halasztja. Amennyiben a program nem felel meg az igényeinek és ezt a program első napján jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit! A program díja tartalmazza a képzésen felhasznált anyagok, handoutok és a kapcsolódó terembérlet díját is.

Minden érdeklődővel és jelentkezővel 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot.

""
1
Jelentkezés, érdeklődés - Agilis gyakorlati képzés FinTech területen
Kitöltés célja
Kedvezmények:

Kalkulált nettó ár: [ field10 * field5 ] Ft

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Fontos

Programunkat valós projektekben is bevált gyakorlatok mentén alakítottuk ki, mely gyakorlati támogatást és saját élményt nyújt agilis projektek hatékony megvalósítása során.
Projektmenedzsment ügyfelek
Folyamatosan mérjük teljesítményünket, résztvevőink 10-es skálán értékelik programjainkat, melyek százalékban kifejezett átlagos értékei az alábbiak.
Elégedettség 91%
Szakmai színvonal 94%
Tréner munkája 96%

Munkatársaink saját tapasztalattal rendelkeznek agilis csapatok működésével és FinTech fejlesztésekkel kapcsolatban, hiszen fejlesztő, agilis coach, product owner és banki/FinTech tanácsadó szerepkörben is dolgoztak nagy, multinacionális vállalatok számára.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot: +36 70 787 6328; info@promanconsulting.hu

7 érv mellettünk

Ikon
Csak kis csoportos workshopokat indítunk, 8 fős létszám felett a csoportot megosztjuk a tanulás hatékonyságának érdekében
PMI minősítés ikon
Minősített oktatók – trénereink nemzetközileg elismert minősítéssel és eszköztárral is rendelkeznek
Ikon
Csak a képzés után kell fizetnie: nem kell előleget fizetni, minden esetben a program lezárását követően számlázunk
Magánszemélyeknek, PMSZ tagoknak kedvezményeket adunk
Ikon
Elégedettségi garancia: magabiztosak vagyunk programjaink minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első két alkalom valamelyikén jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit
Ikon
Életszerűség: a program során az eszközöket és technikákat folyamat orientáltan, valós projektek feldolgozásával adjuk át
Ikon
Gyakorlati tapasztalat: tanácsadóink, trénereink valós projekteket támogattak Product Ownerként, Agilis coachként és Scrum Mastrként is, szervezetek és csapatok agilis transzformációit vitték sikeresen végbe

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út. 29/b.