Agilis transzformáció a gyakorlatban képzés

Hogyan vihetünk végig eredményesen egy agilis transzformációt?

Online, távoktatásos formában is indítunk képzéseket digitális és videokonferencia eszközökkel!

A dinamikusan változó üzleti környezetben egyre több szervezet keresi a megoldást a még agilisabb és gyorsabb működés elérésére. Egy agilis transzformáció azonban sok kihívást és csapdát rejthet. Milyen folyamat mentén lehet egy ilyen átalakulást eredményesen megvalósítani? Mik az előfeltételei a változásnak? Hogyan tudjuk a szervezetet úgy formálni, hogy közben ne más cégek modelljeit másoljuk? Miként kerülhetjük el az előttünk álló akadályokat és csapdákat?

A már több agilis transzformációt is sikerrel vezető illetve támogató trénereink segítenek, hogy egy esetleges transzformáció tudatosan, jól kialakított keretek közt és jól működő tartalommal valósulhasson meg. A programot olyan szervezeti vezetőknek, változásmenedzsereknek, HR szakértőknek, transzformációs csapatoknak ajánljuk, akik fontolgatják egy agilis átalakítás indítását, azonban még bizonytalanok abban, hogy ezt a folyamatot hogyan is lehetne hatékonyan előkészíteni és végigvinni.

Program díja: 240.000 Ft + ÁFA/fő
Kedvezményes díj: 216.000 Ft + ÁFA/fő

Előfeltételek, keretek

Bár a részvétel előzetes felkészülést nem igényel, mégis előny, ha a résztvevők az agilis szemlélet alapjait ismerik.

3 napos (24 órás) képzésünk során áttekintjük egy sikeres agilis transzformáció célját, előfeltételeit, folyamatát, valamint gyakorlati esetek feldolgozásával tanulunk más szervezetek sikereiből és kudarcaiból. 

A tanult eszközöket, megoldási lehetőségeket a résztvevők a program során esetfeldolgozás során kipróbálják, így elősegítve azok későbbi, gyakorlati alkalmazását is.

A képzés kihelyezett formában is megvalósulhat, mely esetben a tematikát a megrendelői igényeknek megfelelően testre szabjuk.

Előfeltételek és vizsgainformáció

Szakértőink

Dvorzsak Alex

Dvorzsák Alexander, agilis coach, PSM, PSPO, DASSM

Alexander több mint 10 éve kezdett agilis csapatokkal dolgozni. Kezdetben fejlesztő, majd Product Owner, Scrum Master, végül agilis coach lett nagyvállalati környezetben. Saját bőrén tapasztalta meg az agilizálódás előnyeit és hátrányait, több sikeres agilis transzformációt támogatott agilis coachként és tanácsadóként is.

Czimbalmos Zsolt

Czimbalmos Zsolt, PMP, PMI-PBA, PMI-ACP

Zsolt 12 éve foglalkozik projektekkel, vezetett hagyományos, illetve támogatott agilis és szervezetfejlesztési projekteket, csapatokat, vezetőket, valamint transzformációkat közép- és nagyvállalati környezetben is.  Képzésein több mint ezer fő vett részt.

A tanfolyam tematikája

A tanfolyam tematikája

Agilis transzformáció célja és folyamata

• Agilis alapok, közös nyelvezet kiépítése
• Transzformáció célja, folyamata
• Mire NE használjuk a transzformációt
• Átalakulást gátló és tényezők és előfeltételek
• Szervezeti célok és azok összehangolása

Felmérés

• Mit és miért szeretnénk felmérni?
• Felmérés eszközei
• Outputok, a felmérés eredménytermékei
• Priorizálás és problématérkép

Fejlesztési célok, metrikák

• OKR (Objective Key Results) – metrikák és mérhetőség
• OKR gyakorlati alkalmazása
• Nem, vagy nem jól mérhető célok kezelése

Fejlesztési terv

• Stratégia, problématérkép és OKR kapcsolata
• Érintettek, core team és agilis képesség felmérés
• Way of Work (WoW) kialakítása a core teammel
• Visszamérés tervezése
• Változásmenedzsment
• Outputok, eredménytermékek

Fejlesztési folyamat

• Gyakori témák, esetek
• Gyakori problémák a fejlesztés során
• Demo-k szerepe
• Skálázás
• Bázisértékek kialakítása
• Silók, value stream és kultúrafejlesztés

Mérés

• OKR, célok mérése
• Visszamérés gyakori problémái és azok kezelése
• Előrehaladás mérése és rendszeressége
• Visszamérés eredményeinek kommunikálása
• Visszamérés hatása az átalakulásra és eredményekre

Elégedettségi garancia

Magabiztosak vagyunk programunk minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első nap során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A program árát az utolsó alkalmat követően számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

Akik minket választottak

A tanfolyam ára, ütemezése

A képzés egy intenzív, 3 napos (24 órás) közös munkán alapuló program, aminek fő célja a tanult elemek gyakorlatba építése.

A csoport méretét a hatékony közös munka érdekében 4-10 főben határoztuk meg.

Távoktatás, online formában induló programok esetén internetkapcsolat szükséges, mikrofon, webkamera megléte javasolt, a handoutokat és segédanyagokat elektronikus formában adjuk át a résztvevők számára.

4, vagy több résztvevő esetén kérjük, az egyedi kedvezmények érvényesítése érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot!

*PMSZ tagoknak, kettő vagy több résztvevő együttes jelentkezése esetén, illetve magánszemélyeknek 10% kedvezményt biztosítunk! 4, vagy több résztvevő esetén egyedi ajánlat szerint további kedvezményeket ajánlunk, valamint a helyszín és ütemezés is rugalmasan alakítható!

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA – magabiztosak vagyunk programjaink minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első alkalom során jelzi, természetesen nem kell fizetnie! A tanfolyam árát program végén számlázzuk, előre nem kérünk semmit.

Ár240.000 Ft + ÁFA
Kedvezményes ár216.000 Ft + ÁFA
Időpontok2021. szeptember 27-29. (tantermi)

A tanfolyam ára, ütemezése

Ajánlatkérés, jelentkezés

Ajánlatkérési, jelentkezési feltételek

Az ajánlatkérés nem jelent kötelezettséget, ez csupán a kapcsolatfelvételt szolgálja, azonban a jelentkezésig nem áll módunkban a programra helyet fenntartani.

Jelentkezés esetén Jelentkező vállalja, hogy a program zárását követően a számla kézhezvételtől számított 15 naptári napon belül a részvételi díjat átutalással kifizeti. Amennyiben a programot megelőző 10 naptári napon belül a részvételt lemondja, úgy elfogadja, hogy a szállító a program díjának legfeljebb 30%-át kitevő lemondási díjat számlázhat ki. Ez alól abban az esetben felmentést kap a Jelentkező, ha a jelentkezést a következő meghirdetett időpontra halasztja. Amennyiben a program nem felel meg az igényeinek és ezt a program első napján jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit! A program díja tartalmazza a képzésen felhasznált anyagok, handoutok és a kapcsolódó terembérlet díját is.

Minden érdeklődővel és jelentkezővel 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot.

""
1
Jelentkezés, érdeklődés - Agilis transzformáció a gyakorlatban képzés
Kitöltés célja:
Kedvezmények

Kalkulált nettó ár: [ field14 * field5 ] Ft

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Fontos

Programunkat valós projektekben is bevált gyakorlatok mentén alakítottuk ki, mely gyakorlati támogatást és saját élményt nyújt agilis transzformációk hatékony megvalósítása során.
Projektmenedzsment ügyfelek
Folyamatosan mérjük teljesítményünket, résztvevőink 10-es skálán értékelik programjainkat, melyek százalékban kifejezett átlagos értékei az alábbiak.
Elégedettség 91%
Szakmai színvonal 94%
Tréner munkája 96%

Munkatársaink saját tapasztalattal rendelkeznek agilis csapatok működésével kapcsolatban, hiszen fejlesztő, scrum master, agilis coach és product owner szerepkörben is dolgoztak nagy, multinacionális és kis-, közepes vállalatok számára is.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot: +36 30 933 0231; info@promanconsulting.hu

7 érv mellettünk

Ikon
Csak kis csoportos workshopokat indítunk, 10 fős létszám felett a csoportot megosztjuk a tanulás hatékonyságának érdekében
PMI minősítés ikon
Minősített oktatók – trénereink nemzetközileg elismert minősítéssel és eszköztárral is rendelkeznek
Ikon
Csak a képzés után kell fizetnie: nem kell előleget fizetni, minden esetben a program lezárását követően számlázunk
Magánszemélyeknek, PMSZ tagoknak kedvezményeket adunk
Ikon
Elégedettségi garancia: magabiztosak vagyunk programjaink minőségével kapcsolatban, amennyiben mégis elégedetlen lenne és ezt az első két alkalom valamelyikén jelzi, természetesen nem kell fizetnie semmit
Ikon
Életszerűség: a program során az eszközöket és technikákat valós esetek feldolgozásával adjuk át
Ikon
Gyakorlati tapasztalat: tanácsadóink, trénereink valós projekteket támogattak Product Ownerként, Agilis coachként és Scrum Mastrként is, szervezetek és csapatok agilis transzformációit vitték sikeresen végbe

A képzés helyszíne

1118 Budapest, Kelenhegyi út. 29/b.